1. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να έχετε εικόνες Αναληφθέντων Διδασκάλων ή Αγγέλων, ή του Βούδα όμως θυμηθείτε να έχετε τοποθετήσει δίπλα σε αυτές και μια εικόνα του εαυτού σας. Αυτό θα είναι μια υπενθύμιση ότι όλοι είμαστε ιερά όντα.

  2. Ένα ροζ και ένα λευκό κερί. Το ροζ κερί συμβολίζει την αγάπη, την συμπόνοια και την καθαρότητα της καρδιάς. Το άσπρο κερί αντιπροσωπεύει την καθαρότητα του φωτός και της ζωής καθώς και την αγιότητα που όλοι κουβαλάμε σε κάθε κύτταρο και σε κάθε σωματίδιο της ύπαρξής μας.

  3. Μια προσευχή αγάπης, για παράδειγμα: «Στο όνομα της Παντοδύναμης Εγώ Ειμί Παρουσίας και στην ανώτερη αγάπη της Θεϊκής μου Σπίθας, Εγώ, [ το όνομά σας] εκδηλώνω με την μέγιστη πρόθεση την Αγία Δύναμη της Αγάπης που μεταφέρω μέσα μου ως ο Απόλυτος Εαυτός. Εκ της παρουσίας και Δια μέσου της παρουσίας των Ιερών Διδασκάλων, των Αγγέλων και των Αρχαγγέλων, όλων των Όντων του Φωτός και με τις ευλογίες του Θεϊκού Πατέρα και της Θεϊκής Μητέρας/ του Θεού, Εγώ [το όνομα σας] επικαλούμαι την εκδήλωση της Αγνότητας και της Δύναμης του Θεϊκού Λόγου μέσα στον Ιερό μου χώρο. Εκδηλώνω τώρα τον παράδεισο επί της γης ως την Ανώτερη Αγάπη, η οποία Εγώ Είμαι. Αγάπη, είμαι Αγάπη.»

  4. Ανάψτε τα κεριά μόλις τελειώσετε την απαγγελία της προσευχής της αγάπης και θα νιώσετε την παρουσία των θεϊκών όντων ή μια αίσθηση γαλήνης. Στα κεριά έχει τώρα εγχυθεί η δύναμη της προσευχής σας και η δύναμη του εσωτερικού σας φωτός.

  5. Καθήστε τουλάχιστον για πέντε λεπτά στο ξεκίνημα και στο τελείωμα της ημέρας σας, αναλογιζόμενοι και εκδηλώνοντας τον εαυτό σας.

  6. Αυτό το βήμα θα είναι η ανταμοιβή σας για τις καθημερινή πρακτική της αγάπης μέσω των καθημερινών σας διαλογισμών. Καθώς η καθημερινή πρακτική θα αρχίσει να μαγνητίζει την πρόθεσή σας σιγά σιγά ένα ιερό μέρος θα ενεργοποιηθεί μέσα στην καρδιά σας. Η καρδιά σας τότε θα πάλλεται με την ταχύτητα της αγάπης. Η ηρεμία θα εγκατασταθεί στην καρδιά σας και θα γίνετε μια κινούμενη ευλογία.

Αυτή είναι μια απλή τεχνική που μπορεί να σας βοηθήσει στην καθημερινή σας ζωή και θα έχει ισχυρό αντίκτυπο στο πως βιώνετε τον εαυτό σας, καθώς επίσης θα δώσει διαύγεια στην καρδιά σας ενόσω κινείστε μέσα στον κόσμο. Αυτή η τεχνική επίσης αποτελεί μια υπενθύμιση του να είστε στην καρδιά σας και σε ένα μέρος αγάπης καθώς ζείτε την κάθε σας μέρα. Αφιερώνοντας κατ’ ελάχιστον δέκα λεπτά, για να τα ξοδέψετε με τον εαυτό σας, κερδίζετε συμπόνοια για τους άλλους ενώ ταυτόχρονα γίνεστε παρόντες και υπεύθυνοι για τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

Έχοντας έναν ιερό χώρο είναι πολύ ευεργετικό καθώς σας υπενθυμίζει ότι όλοι είμαστε εκδηλώσεις της Υπέρτατης Αγάπης στη μορφή της ζωής. Είναι σημαντικό το να θυμόμαστε ότι είμαστε ένα πραγματικό θαύμα καθώς έτσι κάνουμε μεγάλα βήματα προς την πνευματική μας ανάπτυξη. Χτίζοντας έναν ειδικά αφιερωμένο ιερό χώρο ισοδυναμεί με ευγνωμοσύνη προς το Θείο η οποία, με τη σειρά της, ελκύει μια Θεϊκή ροή στη ζωή μας.

«Ας θυμόμαστε όλοι ότι είμαστε Ιεροί Χώροι».

Σχετικά με τον Συγγραφέα:

Ο Jose Sanchez ζούσε πάντα μέσα από την καρδιά. Έχει μια μεγάλη επιθυμία να υπηρετήσει την ανθρωπότητα ως διαισθητικός θεραπευτής, δάσκαλος και κανάλι. Οι ικανότητές του ως εξερευνητή και νεωτεριστή στην ενεργειακή εργασία προσφέρει στον αναζητητή την ευκαιρία να κατανοήσει τον εαυτό του, αρχικά μέσω του ανοίγματος προς το υψηλότερο σημείο αγάπης προς τον εαυτό του, που προτίθεται κάποιος να κατακτήσει. Ο Jose ενθαρρύνει τον καθένα να ξεκινήσει άφοβα το μεγάλο ταξίδι του προς την συμφιλίωση με τον εαυτό του, την αυτό-συγχώρεση και την αγάπη προς τον εαυτό του.

www.Absoluteradiance.net

www.absoluteradiance.wordpress.com

Μετάφραση: Αγγελίνα Κ.Δ.

email επικοινωνίας: aggelina128@hotmail.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.