Σήμερα επηρεάζεσαι τόσο πολύ από το άγχος και τα προβλήματα που έχεις, που μπορεί ακόμα και να χάσεις τον ύπνο σου. Κάτι που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει έρχεται και σε στεναχωρεί ξανά. Μη ξεχνάς πως ο ναρκισσισμός και η επιδειχτικότητα προκαλούν επικριτική διάθεση και έλλειψη ζεστών συναισθημάτων. Επέτρεψε στο συναίσθημα που έχεις μέσα σου, να αγκαλιάσει όλο σου τον περίγυρο. Η ανταπόκριση του κόσμου που σε περιβάλει μπορεί να σε εκπλήξει.

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 8, 18, 21, 26, 32, 35, 61, 71, 77.

 

 

 

Καρκίνος 13/9/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Ο Τροχός της Τύχης, Ιππότης των πεντάκτινων, Εννιά των πεντάκτινων, Ο Κρεμασμένος

 

Σήμερα αφήνεσαι στην ροή των γεγονότων. Έχει έρθει η στιγμή για κάποια πράγματα να αλλάξουν. Κάποια από αυτά τα δρομολογείς εσύ και κάποια θα γίνουν από μόνα τους. Αξιοποιείς μια ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για να δημιουργήσεις σταθερότητα και γερά θεμέλια σε κάτι που θέλεις. Να θυμάσαι ότι μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι απλώς… τίποτα! Η εγκατάλειψη του εγώ και η παραίτηση, μερικές φορές είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Απροσδόκητα αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην αποδοχή μιας καινούργιας πραγματικότητας…!

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 10, 16, 23, 26, 34, 48, 60, 64, 73.

 

 

 

Λέων 13/9/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Οχτώ των ραβδών, Το Αστέρι, Ο Αυτοκράτορας, Ο Ιεροφάντης

 

Σήμερα ξέρεις ότι ένα θέμα που σε απασχολεί έχει έρθει η ώρα να το δρομολογήσεις. Μια θετική εξέλιξη, μια καινούργια γνωριμία, μία πρόταση ή κάτι καινούργιο μπορεί να σου δώσει ελπίδες για κάτι καλό. Μη ξεχνάς ότι η τυχόν ακαμψία ή η τελειομανία που έχεις σε ορισμένα θέματα μπορεί να γίνει αφορμή για μια άσχημη κατάσταση. Όταν αισθάνεσαι ότι έχεις χάσει τον δρόμο σου, τότε η «πεπατημένη» μπορεί να είναι ο καλύτερος οδηγός, τουλάχιστον για λίγο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.