Τι προβλέπει η O’Grady

Νέες Ενέργειες στη Γη

Η O’Grady δήλωσε ότι είμαστε σε φάση προσαρμογής νέων ενεργειών στη Γη οι οποίες πρόκειται να εκδηλωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια. Λάβετε υπόψη ότι ο Πλούτωνας θα είναι στον Αιγόκερω μέχρι το 2023 (μπήκε το 2008), οπότε απομένουν λιγότερο από 10 χρόνια. Τι σημαίνει αυτό;

Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Αιγόκερω ήταν το 1776 κατά τη διάρκεια επαναστάσεων: της Αμερικανικής (1775-1783), Γαλλικής (1789-1794) αλλά και την αρχή της Ελληνικής (ήδη από το 1774 με την Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή στήνονται τα πρώτα βήματα που οδήγησαν στο ξέσπασμα του 1821). Δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνουν επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο Πλούτωνας είναι γνωστός ως «καταστροφέας» και συνήθως καταστρέφει αυτό που είναι διεφθαρμένο και επιτρέπει αυτό που είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας αντικαθιστώντας τα αντικείμενα ελέγχου που μας έχουν κρατήσει σε οικονομική σκλαβιά για εκατοντάδες χρόνια.

Η «Πηγή» είπε η O’Grady: «Είναι σαν να μπαίνουμε σε ένα κανάλι γέννησης. Το φως που εισέρχεται τονώνει πολλά πράγματα που δεν έχουν επουλωθεί σε πολλούς ανθρώπους», προσθέτοντας ότι,»ο παλιός κόσμος πεθαίνει. Δεν πρόκειται να μείνει ο ίδιος, αλλάζει. Σε αυτή τη διαδικασία, πολλοί άνθρωποι θα εγκαταλείψουν. Δεν θα είναι σε θέση να χειριστούν την πίεση.»

Αλλαγή στη συνείδηση

«Η αλλαγή ήδη συμβαίνει σε πολλά επίπεδα. Στην βιολογία μας, των ζώων και στην ζωή των φυτών. Ακόμα και κάτω από τους ωκεανούς. Γίνεται ένας τεράστιος καθαρισμός τον οποίο οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται και αισθάνονται.»

Η O’Grady πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να βλέπει πως ολόκληρος ο πλανήτης δέχεται την ευλογία από εξωτερικές πηγές. «Λόγω αυτών των ευλογιών, υποστηρίζεται η ύπαρξή μας με έναν τρόπο τελείως διαφορετικό από αυτόν που νομίζουμε.»

Leave a Reply

Your email address will not be published.