Αιγόκερος
Παίζω … και Μαθαίνω…!

Αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι ξεκαθαρίζει όλο και περισσότερο μέσα στην σκέψη σου. Πράγματα και καταστάσεις που παλιότερα σε μπερδεύανε, τώρα σου είναι ξεκάθαρα και μπορείς μέσα από αυτά να ξεδιαλέξεις τι είναι και τι δεν είναι για σένα μέσα στον δρόμο που προσπαθείς να ανοίξεις στην ζωή σου γενικότερα.
Αν πιο παλιά σε χαρακτήριζε αναποφασιστικότητα, τώρα το λιγότερο γνωρίζεις τι είναι αυτό που πρέπει να γίνει. Αν πιο παλιά δεν ήξερες τι ήθελες και χανόσουν μέσα στις επιθυμίες σου, τώρα το λιγότερο ξεκαθαρίζεις την συναισθηματική σου ουτοπία και σταματάς να επιθυμείς τις πεποιθήσεις σου, που σου κρύβουν τις πραγματικές σου ανάγκες. Αν πιο παλιά επιθυμούσες αυτό που δεν ήταν «ορατό», τώρα το λιγότερο, αρχίζεις να κυνηγάς την επίλυση θεμάτων που αντικειμενικά είναι το λιγότερο… κρίσιμα για την ζωή σου να επιλυθούν.
Στον τομέα των οικονομικών σου και σε ότι σχετίζεται με αυτά, έχεις κάνει λάθει που τώρα δεν συνειδητοποιείς μόνο αλλά επίσης αποδέχεσαι. Είναι σημαντικό να αποδεχθείς αυτό που έχει γίνει (εξ’ αιτίας σου) σε αυτόν τον τομέα. Αυτή είναι η αλήθεια και αν δεν την αντιμετωπίσεις όπως είναι, δεν θα μπορέσεις να δεις τι είναι και το σωστό που πρέπει να κάνεις σε αυτόν τον τομέα. Αυτό που φαίνεται είναι οι δεσμεύσεις που έχεις δημιουργήσει είναι δύσκολο πρακτικά να επιλυθούν αλλά είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσεις μέσα σου τον τρόπο που μπορείς να δράσεις για να απαλλαγείς από αυτές. Στον βαθμό που θα το πετύχεις αυτό (να δεις δηλαδή μέσα σου τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς) σε αυτόν τον βαθμό θα μπορέσεις μακροχρόνια και σχεδόν σίγουρα να αλλάξεις πολλά προς την κατεύθυνση που τώρα ξέρεις ότι είναι η σωστή. Αν έχεις κάποιο νομικό θέμα σε αυτόν τον τομέα, αυτό θα μπορέσει να επιλυθεί αν απευθυνθείς στα σωστά άτομα και πιο συγκεκριμένα σε ένα άτομο που τώρα μπορεί και έχει τα μέσα να σε βοηθήσει σε αυτό. Αν σκέφτεσαι οικονομικές επενδύσεις… ξανασκέψου τες. Αν έχεις χρήματα φυλαγμένα προσπάθησε να τα αξιοποιήσεις σωστά και μη «μιλάς» πολύ για αυτά. Αν περιμένεις κάποια οικονομική βοήθεια θα πρέπει να δώσεις τις σωστές δικαιολογίες για να την πάρεις… Ένα έξοδο που αφορά το σπίτι σου μπορεί να είναι απαραίτητο να γίνει και με την σωστή διαχείριση θα έχει τα σωστά αποτελέσματα.
Μέσα στην σχέση σου κάτι αλλάζει. Κάποια πράγματα που τα ήξερες έτσι… τώρα τα μαθαίνεις (τα αντιλαμβάνεσαι) αλλιώς και αυτό για πολλούς και πολλές από εσάς είναι διφορούμενο στον βαθμό που μέσα στην σχέση που έχετε, εκφράζεται την αλήθεια σας. Κάτι είναι έτοιμο να γίνει. Κάτι που θέλατε και θέλετε ακόμα… τώρα μπορεί να ξεκινήσει αλλά θα πρέπει πρώτα να έρθετε αντιμέτωποι με μια σημαντική αλήθεια που είναι διαφορετική για τον κάθε έναν και την κάθε μία που διαβάζει αυτό το κείμενο. Ψάξε μέσα σου, μέσα στην σχέση που έχεις και μέσα στα συναισθήματα του ή της συντρόφου που έχεις δίπλα σου, να βρεις την αλήθεια. Συζήτησε αυτό ή αυτά που σε απασχολούν και μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάς, πάρτε την απόφαση να αφήσετε πίσω σας από κοινού αυτά που μέχρι τώρα απλά δεν ήταν εφικτά να γίνουν. Αυτό θα ξεκαθαρίσει την μεταξύ σας σχέση και θα καταστήσει πιο εφικτό τον δρόμο που θέλετε να έχετε μαζί… γιατί αυτός ο δρόμος με τον καιρό γίνεται όλο και πιο ορατός και είναι όμορφος…
Μέσα στην εργασία σου, το παρασκήνιο «δίνει και παίρνει…». Αυτό όμως σε αφορά μόνο στον βαθμό που και εσύ «δίνεις και παίρνεις με αυτό…». Ξεκόλλα. Αυτό ή αυτά που θέλεις να καταφέρεις μέσα στον εργασιακό σου χώρο, ειδικά εάν εργάζεσαι σε μεγάλη εταιρία, θα τα καταφέρεις αν δεν αγνοήσεις μόνο αυτά που γνωρίζεις αντικειμενικά ότι σε αφορούν. Τα υπόλοιπα είναι εκεί και γίνονται για να σε μπερδεύουν αφού εσύ έχεις την τάση να χώνεσαι εκεί που δεν σε αφορά να χωθείς. Για πολλούς και πολλές από εσάς, η προοπτική που περιμένατε για μια καλύτερη θέση έρχεται. Η προοπτική για μια κάποιες καλύτερες εργασιακές συνθήκες έρχονται αλλά δεν συνοδεύονται απαραίτητα με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές αφού αυτές θα πρέπει να κερδηθούν από εσάς με όρους που δεν θα έχουν μέσα τους παγίδες. Μην πέσεις σε διλλήματα και κάνε αυτό που θα σου δώσει τις καλές (ακόμα κι αν αυτές δεν είναι απαραίτητα μακρόχρονες) προοπτικές που ψάχνεις.
Αν κάτι είναι σημαντικό για σένα είναι να συνδεθείς μέσα σου με την έννοια της απόλαυσης. Διεκδίκησε αυτό που επιθυμείς αφού πρώτα μπορέσεις να δεις την ζωή σαν κάτι που δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι. Διεκδίκησε αυτό που ξέρεις ότι μπορείς να κερδίσεις αφού πρώτα απομυθοποιήσεις την έννοια της αντικειμενικότητας. Διεκδίκησε την ζωή σου ολόκληρη αφού πρώτα σταματήσεις να την βλέπεις σαν ένα παιχνίδι που σαν παιδί… θα ήθελες να το διαλύσεις για να μπορέσεις να το αναλύσεις για να μάθεις από αυτό.
Πόσο χρονών είσαι και τι έχεις ακόμα να μάθεις από αυτό το παιχνίδι; Η απόλαυση που έπρεπε να έχεις πάρεις ή που θέλεις να πάρεις από αυτό… είναι το κλειδί που ψάχνεις, και αυτό δεν είναι κάτι με το οποίο μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις…!
Αν όλο αυτό σε εκνευρίζει… τότε είσαι τυχερός ή τυχερή.
Ψάξε μέσα σου, τώρα εδώ, να δεις όχι το αν…
…αλλά το πώς όλο αυτό σε αφορά…!

Leave a Reply

Your email address will not be published.