Καρκίνος
Το… Λίγο Πριν… και το Λίγο Μετά…!

Βιώνεις την ανάγκη να βιώνεις (σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου) μία εσωτερική μάχη απέναντι σε όλα όσα αντιμετωπίζεις. Το τελευταίο διάστημα έχεις παραμερίσει αρκετά τον εαυτό σου που θέλει να αισθάνεται… περισσότερο από το να σκέφτεται και προσπαθείς να βρεις την άκρη ή της λύσεις που πρέπει να βρεις, μέσα στο μυαλό σου. Από την φύση σου (ζωδιακά μιλώντας) έχεις την ικανότητα να αισθάνεσαι τα πράγματα και τις περισσότερες φορές το ένστικτό σου είναι σωστό. Αρκετοί όμως και αρκετές από εσάς, είσαστε υπερευαίσθητοι στα ερεθίσματα που λαμβάνετε από το περιβάλλον σας και μερικές φορές αυτό σας κουράζει έως και σας μπερδεύει.
Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το χάρισμα που έχεις, αυτό του να αντιλαμβάνεσαι (θα μπορούσε να ειπωθεί) το περιβάλλον σου ενεργειακά και μην αφήνεις αυτήν την υπερευαισθησία που έχεις, να μεταλλάσσεται μέσα σου σε παράγοντα νοητικής «φλυαρίας» «μπερδέματος» και τελικά «μιζέριας» που όσο περισσότερο δεν την εκφράζεις, τελικά την «καταπίνεις» και καταλήγεις να λειτουργείς σαν το μικρό παιδί που απορρίπτει τα «δώρα» που του δίνονται ακόμα κι αν αυτά νομίζεις ότι σου έρχονται καθυστερημένα.
Στον οικονομικό τομέα, αυτήν την περίοδο σου έρχεται μία επιτυχία. Κάποιοι από εσάς συζητάτε κάποια επένδυση ή ένα σημαντικό έξοδο που προτίθεστε να κάνετε. Αυτό δεν θα έχει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε και αυτό δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Στην προσπάθειά σου να κάνεις μία θετική οικονομική κίνηση, αυτό που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις κάτι που αργότερα θα χρειαστεί να εργαστείς επάνω σε αυτό και αυτό από μόνο του είναι καλό. Μην πτοηθείς σε αυτό που σκέφτεσαι. Απλά λάβε σοβαρά υπόψη σου ότι αυτό που σχεδιάζεις θα σου φέρει περισσότερο κάποιες αφορμές για… «δουλειά» (ότι κι αν αυτό σημαίνει για τον κάθε έναν και την κάθε μία από εσάς) παρά για κάτι που θα λειτουργεί αυτόνομα. Εσύ που το σκέφτεσαι, ξέρεις καλύτερα τι σημαίνει όλο αυτό. Κάποια χρήματα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν και δύσκολα θα τα διεκδικήσεις. Αν έχεις νομικά προβλήματα σε αυτόν τον τομέα είσαι έτοιμος ή έτοιμη να αποδεχθείς μία μακροχρόνια λύση. Απέφυγε να λειτουργήσεις συναισθηματικά σε αυτόν τον τομέα γιατί άμεσα είσαι επηρεασμένος ή επηρεασμένη από την μερικές φορές άσχημη διάθεση που έχεις.
Αν δεν έχεις σχέση, αυτό οφείλεται στην ξεκάθαρα εσωτερική διάθεση που έχεις σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν στιγμές που δεν θα ήθελες μία ερωτική ή συντροφική σχέση αλλά μία σχέση με έναν άνθρωπο μέσα στην οποία θα ήθελες να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο να σκέφτεσαι με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ο τρόπος όμως που σκέφτεσαι είναι το αποτέλεσμα της κατάληξης άλλων… παρελθοντικών σχέσεων ή προβολών που κάνεις μέσω των πεποιθήσεων που κουβαλάς από τα αν μη τι άλλο πολύ παιδικά σου χρόνια. Αυτό φαίνεται και αυτό γράφεται εδώ. Στον βαθμό που αυτό αντικατοπτρίζει την αλήθεια σου, σε αυτόν τον βαθμό θα πρέπει να «σοβαρευτείς». Δεν κάνεις κάτι κακό… Απλά έχεις αφεθεί να παρασύρεσαι από την συμπεριφορά του μικρού πληγωμένου εσωτερικού παιδιού που ερωτικά, το λιγότερο αισθάνεται προδομένο ή ότι άλλο… Αυτό το «…ότι… άλλο…», ψάξε το. Μέσα του θα μπορέσεις να βρεις αυτό που πρέπει να βρεις για να μην εμπλακείς και πάλι σε μία σχέση που θα είναι απογοητευτική. Αν το κάνεις μπορείς να επηρεάσεις αυτό που ψάχνεις…
Μέσα στην εργασία σου, βλέπεις τα πράγματα λίγο… «εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα…». Οφείλεις στον εαυτό σου να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και μέσα από αυτό να δεις αν αυτό ισχύει στην πράξη. Μην αφήνεις την κούρασή σου (ψυχολογική ή σωματική) να γίνεται ο σύμβουλός σου. Γενικότερα τώρα είναι μία θετική περίοδος για αυτόν τον τομέα αλλά θα πρέπει και εσύ να μπορέσεις να το δεις έτσι. Εκμεταλλέψου τις όποιες ευκαιρίες σου δύνονται τώρα για μακροχρόνια εξέλιξη και κράτα μικρό καλάθι στις φανταχτερές υποσχέσεις. Αυτά που σε φοβίζουν (αν υπάρχουν) θα αργήσουν να έρθουν και μπορεί και να μην έρθουν και καθόλου. Κάνε την δουλειά σου συνειδητά και πάρε την εσωτερική απόφαση να δουλέψεις (μέσα στην δουλειά σου) για τον εαυτό σου, γιατί αυτό κάνεις έτσι κι αλλιώς. Γενικότερα απέφυγε για λίγο, συζητήσεις διεκδικήσεων… Ο καιρός για αυτές δεν έχει έρθει. Θα έρθει όμως αργότερα.
Αποδέξου αυτό που αισθάνεσαι και παρατήρησέ το σε όλη του την λεπτομέρεια… Το να θέλεις να απομακρυνθείς από μία κατάσταση, αν το αναλύσεις βάζοντάς το στο ψυχολογικό «μικροσκόπιο», εκτός των άλλων μπορεί απλά να σου δείξει τι ακριβώς είναι αυτό που σου λείπει…
Από αυτό δεν μπορείς έτσι απλά να απομακρύνεσαι…

Leave a Reply

Your email address will not be published.