Α

Άγαλμα:  Αν δούμε ότι είμαστε ένα άγαλμα  δείχνει ότι είμαστε ψυχροί και πέτρινοι απέναντι στους άλλους ή σε κάποιον που μας αγαπά. Αν όμως δούμε άγαλμα κάποιου θεού δείχνει μια μεταμόρφωση στη ζωή μας.

Αγελάδα: Αν είναι παχιά δείχνει πλούτη. Η αδύνατη φτώχια.  Αν δούμε ότι την αρμέγουμε κάποιον εκμεταλλευόμαστε.  Μπορεί να δείχνει πόσο θέλουμε να γίνουμε μάνες, αν δούμε ένα μοσχαράκι της να πίνει γάλα.

Άγιος: Δείχνει την ανάγκη του ατόμου που ονειρεύεται να τον προστατέψει, να τον γιατρέψει ή να τον συμβουλέψει  κάποιος.

Αγκάθι:  Ο φόβος μήπως κάποιο άτομο πληγωθεί.

Άγριος: Δείχνει ότι το άτομο που ονειρεύεται έχει άγρια ένστικτα και είναι πολύ επιθετικά στον έρωτα, με αποτέλεσμα να τον φοβούνται οι άλλοι. Αυτό δεν ισχύει όταν το όνειρο είναι εξεταστικό, συμβουλευτικό  ή καθοδήγησης.

Αγώνες: Αν κέρδισε το άτομο,  αυτό το όνειρο  δηλώνει ότι βαδίζει σωστά στη ζωή του και θα πετύχει. Αν έχασε κάτι κάνει λάθος.

Αδυνάτισμα: Δυστυχώς, όταν κάποιος δει ότι είναι πολύ αδύνατος θα χάσει την περιουσία του ή θα πάρει απόλυση.

Αεροπορική επιδρομή: Το άτομο που το βλέπει, έχει ανάγκη να κρυφτεί. Αρα, δείχνει ότι έχει φοβίες και μάλιστα αγοραφοβία σε μεγάλο βαθμό.

Αετός: Δείχνει μια περηφάνια του ατόμου, ότι αυτός είναι και άλλος κανένας. Μια δεσποτική συμπεριφορά προς τους άλλους, την αναζήτηση για κάποιο θύμα.  Μόνο για άτομα που έχουν στην σημαία τους τον αετό, όπως η Αλβανική,  είναι εθνικό σύμβολο και έχει άλλη ερμηνεία. Αν το δει λοιπόν ένας Αλβανός αυτό το όνειρο,  δηλώνει την πατρίδα του.

Αίθουσα: Αν είναι γεμάτη κόσμο σημαίνει ότι ονειρευόμενος είναι  ένα κοινωνικό άτομο που  ξέρει καλά πως να φέρεται.  Αν είναι άδεια, δείχνει ότι το άτομο θέλει να απομονώνεται κι έχει αυτή την ανάγκη. Επίσης, κάποιο ταλέντο που μπορεί να έχει το άτομο αυτό, δεν μπόρεσε να το ανακαλύψει.

1 2 3 4 5

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.