Η Συνείδηση, λοιπόν, καθορίζεται από τη λειτουργία του σώματός μας και το αντίστροφο. Και τα Equilibrium, με την ποικιλία των χρωματικών συνδυασμών τους, αποτελούν τον Καθρέφτη την Συνείδησης.

ΠΟΜΑΔΕΣ- ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ

Οι πομάδες είναι 15 ξεχωριστά αρωματικά μπουκέτα. Αποτελούνται από 49 βοτανικά αποστάγματα και αιθέρια έλαια (7Χ7) και κάθε μια σχετίζεται μ’ ένα από τα 7 κύρια τσάκρας. Οι πομάδες λειτουργούν στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο – σχηματίζουν μια ασπίδα προστασίας γύρω από το φυσικό σώμα εμποδίζοντας την ευεργετική δράση των μπουκαλιών να διαρρεύσει. Δημιουργούν το περιβάλλον μέσα στο οποίο αισθανόμαστε ασφαλείς και μας βοηθούν να αλληλεπιδρούμε ανετότερα με άλλα περιβάλλοντα που τυχαίνει να είναι δυσμενή και αρνητικά. Τις χρησιμοποιούμε σαν καθημερινή υγιεινή. Σκοπός τους είναι να προστατεύουν, να αναζωογονούν, να ενδυναμώνουν και να διατηρούν την ακεραιότητα του ενεργειακού πεδίου. Οι πομάδες χρησιμοποιούνται στις παλάμες. Μέσα από τις παλάμες μας οι ενέργειες φεύγουν και τυλίγουν όλη τη Γη και τη λούζουν με χρώματα, βότανα και κρυστάλλους.

ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΕΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ – ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΑΣ

“Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι η ανάπτυξη του εσωτερικού πνευματικού ανθρώπου, του μοναδικού ατόμου που ο θησαυρός του είναι κρυμμένος μέσα στα σύμβολα της μυθολογικής μας παράδοσης, στο ασυνείδητο της ψυχής”C.G.Jung

Μέσα στην άμαξα του σώματός σας, δύο δάχτυλα πάνω και δύο δάχτυλα μέσα από τον αφαλό, κάθεται ένας επιβάτης, αν προσέξετε καλά θα δείτε το πρόσωπο και την περιβολή του. Αυτός είναι ο εσωτερικός σας Δάσκαλος κι έχει έναν προορισμό, θέλει να πάει κάπου. Για να φτάσει όμως εκεί υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις: θα πρέπει να τον υπακούσει ο οδηγός (ο νους), ο οποίος, στην προκειμένη περίπτωση, τυχαίνει να είναι επαρμένος. Ταυτόχρονα ο οδηγός πρέπει να πείσει και το άλογο (το συναίσθημα) που, στην προκειμένη, είναι απείθαρχο και ανεκπαίδευτο, συν αυτώ πρέπει να αντέξει και το όχημα (το σώμα)… Η αυτοπραγμάτωση έγκειται στη συνεργασία όλων αυτών των 3 κέντρων και αυτή είναι η κύρια επιδίωξη των πεμπτουσιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.