Προσοχή στις ερωτικές μέρες που ταυτίζονται με κόκκινες ημέρες, καθώς υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων. Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύ και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Η δική σου προσωπική ημερομηνία θα καθορίσει το αν είναι θετική ή δύσκολη η ημέρα σου και θα χρειαστεί να συμβουλευτείς προσωπικά έναν αριθμολόγο.

 

 

 

Ας δούμε τι θα φέρει αυτός ο μήνας για σένα Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.  Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

 

 

Θεμέλιος Λίθος 1 Μήνας εκρήξεων που θα σε απασχολήσουν τα αισθηματικά σου ζητήματα κυρίως, αλλά και κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σου χώρο. Είναι περίοδος που θα θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και στους δυο τομείς, αυτό δεν είναι κακό, αντιθέτως έχει έρθει η ώρα του, αλλά φρόντισε να είσαι σίγουρος και να έχεις κάνει πρώτα μια ξεκάθαρη συζήτηση με τον εαυτό σου, προτού αρχίσεις να λές και να ζητάς αυτά που θες. Περίοδος που μπορεί να φέρει αλλαγές στο σπίτι, ανακαίνιση ή μετακόμιση και εξελίξεις στα αισθηματικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.