Η ανθρώπινη ψυχή, το σώμα και η συνείδηση είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από αγνή αγάπη. Τρέφεται με αγνή αγάπη, που είναι η τροφή του. Επιπλέον, οτιδήποτε λιγότερο από τη τέλεια άνευ όρων αγάπη , είναι δηλητήριο στο ανθρώπινο οικοσύστημα-σωματικό, νοηματικό, συναισθηματικό και πνευματικό. Έτσι, κάθε φορά που εσείς ( ως ο μοναδικός δημιουργός και μηχανικός της ζωής σας) δέχεστε οτιδήποτε λιγότερο από την αγνή αγάπη στο αυρικό πεδίο σας, η ψυχή σας (από Θεϊκή δημιουργία) παίρνει άμεσα μέτρα να αποβάλλει εκείνη την ενέργεια (δηλητήριο) από όλα τα επίπεδα της ύπαρξη σας. Δεν έχετε ‘’λόγο’’ σε αυτό. Αυτός είναι ο Νόμος και η Τάξη της Δημιουργίας. Η ψυχή σας συνεχώς αποβάλλει την αρνητικότητα από το σώμα και το μυαλό σας. Όσο πιο πολύ το κρατάτε μέσα σας, ( ή το μολύνετε σε άλλους ), τόσο πιο γρήγορα σκοτώνεται τον εαυτό σας. Το δηλητήριο πρέπει να βγει ΚΑΙ δεν πρέπει να το μεταφέρουμε σε άλλους.

Η χρήση της θετικής βεβαίωσης είναι ένα κρίσιμο κομμάτι για μια υγιή καρδιά, μυαλό και σώμα. Η λέξη κλειδί εδώ είναι ‘’μέρος’’. Η μορφή ακολουθεί τη σκέψη. Όπου σας καθοδηγούν οι σκέψεις σας, εκεί θα ακολουθήσει και η ζωή σας. Και επειδή ο προφορικός λόγος ασκεί την πλήρη ισχύ της Δημιουργίας, ότι λέτε, αυτό δημιουργείτε. Αυτό, φυσικά ισχύει για τις δημιουργίες που δεν αγαπάτε, και επίσης για αυτές που αγαπάτε.

Τα πάντα- συμπεριλαμβανόμενου των συναισθημάτων- είναι ενέργεια. Και η ενέργεια, όπως όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν, δεν μπορεί ποτέ να καταστραφεί. Μπορεί να τροποποιηθεί από τη μια μορφή στην άλλη. Είναι από αυτή τη θεμελιώδη επιστημονική και πνευματική αλήθεια, που θέλω να προσφέρω ένα ‘’σετ τεθωρακισμένα εργαλεία’’, τα οποία θα βοηθήσουν να μετατρέψετε την αρνητική ενέργεια της οργής, σε θετική ενέργεια αγάπης διάφορων μορφών. ( Όπως ανέφερα, τα ίδια εργαλεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να μετατρέψουν άλλες αρνητικές ενέργειες μη-αγάπης, σε θετική αγνή αγάπη.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.