Παρακαλώ, να έχετε υπόψη σας πως, ενώ αυτοί οι μέθοδοι μετατρέπουν την αρνητικότητα σας και σας μεταφέρουν πίσω σε ένα ζεστό χώρο, δεν αναιρούν την ανάγκη να βρείτε τη πηγή του θυμού σας. Αυτό που προσφέρω είναι τρόπους για να αποκαταστήσετε την ισορροπία, ηρεμία, και γαλήνη που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τα απομακρυσμένα κομμάτια του εαυτού σας, τα οποία σας δημιούργησαν καταστάσεις, και που είχαν ως αποτέλεσμα το συναίσθημα του θυμού.

Όσο πιο κοντά είναι η δραστηριότητα της μετατροπής με τη στιγμή κατά την οποία αισθάνεστε το θυμό, τόσο το καλύτερο. Μερικές φορές, δεν μπορείτε να αφήσετε αυτό που κάνετε, για να συμμετάσχετε σε αυτή τη δραστηριότητα, αν και είναι σπάνιο, ότι δεν μπορούσατε να επιτρέψετε στον εαυτό σας σε κάθε δεδομένη στιγμή, για τουλάχιστον λίγα λεπτά, να καθαρίστε τις σκέψεις σας και να συγκεντρωθείτε. Όταν συμβεί αυτό, κάντε μια υπόσχεση στον εαυτό σας, ότι θα αντιμετωπίσετε τη κατάσταση στην επόμενη ευκαιρία.

Τέλος, να θυμάστε ότι κάθε περίσταση θα μείνει στην αύρα σας (περιβάλλον) μέχρι να τελειώσει να σας υπηρετεί με τους χιλιάδες τρόπους που θέλατε, χρειαζόσαστε, επιλέξατε, και δημιουργήσατε να το κάνει…. είτε συμφωνείτε είτε όχι, είτε σας αρέσει, είτε φανερώνετε τα αντίθετα. Το σύμπαν σας στέλνει αυτά που ζητάτε. Εάν αρνηθείτε τη δικιά σας δημιουργία, το σύμπαν ( ως αγνή Αγάπη) υποθέτει ότι δεν έχετε ακούσει το μήνυμα ή χάσατε το σήμα, και συνεπώς, σας στέλνει το δώρο ξανά- αυτή τη φορά μεγαλύτερο και δυνατότερο. Οτιδήποτε αντισταθείτε, αυτό όχι μόνο θα επιμείνει, αλλά θα εντείνεται κιόλας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.