Πώς θα ξέρω λοιπόν ότι βρήκα τη Δίδυμη Φλόγα μου;

Η ομορφιά αυτής της σχέσης είναι ότι πάντα υπάρχει μία ισχυρή τηλεπαθητική σύνδεση, η οποία καταργεί την ανάγκη για λόγια. Δεν χρειάζεται να είστε μόνος μέσα στη σιωπή. Συντονιστείτε με το Σύμπαν και δείτε πώς θα αρχίσετε να νιώθετε διαισθητικά πληροφορίες για τη δική σας Δίδυμη Φλόγα. Μην υποθέτετε ότι είναι σαν κι εσάς. Μάλιστα πολλές φορές ο ρόλος τους είναι να σας επαινέσουν, κι έτσι μπορεί μια χαρά να είχαν μια εντελώς διαφορετική πορεία ζωής μέχρι τη στιγμή που θα συναντηθείτε.

Το Σύμπαν θα αρχίσει να σας δίνει πολύ συγκεκριμένες ενδείξεις με τη μορφή της συγχρονικότητας των συμπτώσεων. Θα σας φανερωθούν ξεκάθαρα σημάδια που αρχικά θα αντισταθείτε να τα δεχτείτε γιατί δεν θα μπορείτε να πιστέψετε εντελώς τι συμβαίνει. Παρόλο που θα νιώθετε την μαγεία γύρω σας, ακόμα μάλλον θα αντιστέκεστε. Χαλαρώστε το σφιγμένο πρόσωπό σας, χωρίς να πανικοβάλλεστε. Θα νιώσετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια βαθιά μέσα σας. Όλα αυτά σας δίνουν την πλήρη αίσθηση ότι είναι η Δίδυμη Φλόγα σας. Περίμεναν να ενωθούν μαζί σας τόσο καιρό όπως κι εσείς. Οπότε ως προς τι ο φόβος;

Λοιπόν ποιες είναι οι πιθανότητες να ενωθείτε με τη Δίδυμη Φλόγα σας;

Ο Θεός ξέρει μόνο, κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά υπάρχει μόνο μία ψυχή στη θάλασσα των ψυχών. Είναι πιθανό να δοθεί μεγάλη έμφαση στην εξεύρεση του πνευματικού σας Δίδυμου.

Δίδυμες Φλόγες; ΕΑΝ είναι γραπτό να ενωθούμε με τη Δίδυμη Φλόγα μας σε αυτήν τη ζωή, θα διασταυρώσουμε σύντομα τους δρόμους μας και οι δύο πλευρές απλά θα το «ξέρουν». Δεν θα υπάρχουν αμφιβολίες. Σαν δύο μαγνήτες μαζί, ο ένας να τραβάει τον άλλον σε μία εξαναγκαστική και αναπόφευκτη κοινή πορεία, κάνει τη φύση της σχέσης των Δίδυμων Φλογών αναμφισβήτητη. Δεν υπάρχει χώρος για ανάλυση και αμφιβολίες. Όλες οι βασανιστικές ερωτήσεις «Είναι αυτός; Είναι αυτή;» δεν υπάρχουν πλέον στον ορίζοντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.