Συμβ.2. Διευκρινίστε το χώρο του ύπνου σας

Στην πραγματικότητα, όλα τα ζευγάρια κοιμούνται στο ίδιο χώρο. Όμως, μερικοί άνθρωποι που έχουν ενσυναίσθηση, δεν μπορούν να το συνηθίσουν αυτό, όσο και περιποιητικός να είναι ο σύντροφο μαζί τους.Δεν είναι κάτι το προσωπικό. Απλά, θέλουν και αυτοί το προσωπικό τους χώρο όταν κοιμούνται. Συζητήστε λοιπόν τις προτιμήσεις σας. Είναι μαρτύριο να αισθάνεστε παγιδευμένοι με κάποιον στο ίδιο σας το κρεβάτι, και ειδικά όταν δεν μπορείτε να κάνετε καλό ύπνο. Κατά τη διάρκεια του ύπνου συνδυάζονται τα ενεργειακά πεδία και αυτό μπορεί να τον διεγείρει παραπάνω. Γι αυτό το λόγο, συζητήστε τις προοπτικές με το σύντροφό σας. Ξεχωρίστε τα κρεβάτια σας. Ξεχωρίστε τα δωμάτια σας. Μερικές φορές την εβδομάδα μπορεί να κοιμόσαστε μαζί, διότι τα άτομα αυτά αισθάνονται πολλές φορές τη μοναξιά. Βρείτε λύσεις, κάνετε συμβιβασμούς.

Συμβ.3 Διαπραγματευτείτε τις ανάγκες σας, και τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σας.

Μπορεί να είσαστε ενθουσιασμένοι που θα συζήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάνετε πειράματα και δημιουργήσετε σωστές προϋποθέσεις συμβίωσης ώστε ο χώρος να μη μοιάζει σαν φυλακή. Είναι απαραίτητο να μπορείτε να ανασάνετε στον ίδιο σας το χώρο. Ρωτήστε το εαυτό σας « Πως θα ρυθμιστεί ο χώρος σας καλύτερα?» Πρέπει να υπάρχει μα περιοχή όπου θα είναι το καταφύγιο σας, όταν θα το χρειάζεστε. Ας είναι και μια ντουλάπα. Βάλτε ένα διαχωριστικό. Ξεχωρίστε τα μπάνια σας ή το σπίτι σας. Εγώ προσωπικά προτιμώ το δικό μου υπνοδωμάτιο/γραφείο όταν θέλω να ξεφύγω. Όπως βλέπω πως οι ξεχωριστές πτέρυγες ή τα διπλανά σπίτια είναι το ιδανικότερο εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση.

Ο λόγος είναι ότι : οι συζητήσεις, ο βήχας, οι οσμές και οι κινήσεις μπορεί να είναι αδιάκριτες. Ακόμη και αν η αύρα του συντρόφου μου είναι υπέροχη, θα προτιμούσα να μη τη διαισθάνομαι, ακόμη και εάν αιωρείται δίπλα μου. Δεν είμαι ψείρας; απλά έχει να κάνει με τη διατήρηση της ευημερίας μου, όταν συζώ με κάποιον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.