Θεμέλιος Λίθος 3 Εχεις πολλά πράγματα στο πιάτο σου αυτόν τον μήνα και θα χρειαστεί να είσαι ευλύγιστος με το πρόγραμμά σου, αλλά και με τις διαθέσεις των άλλων. Επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται που δεν πρέπει να χάσεις και μια συνεργασία μπορεί να αλλάξει πρόσωπο. Στα αισθηματικά είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος, θα νοιώσεις πιεστική την ανάγκη να σε καταλάβουν και να επικοινωνήσεις με την ψυχή και όχι με το στόμα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτόν τον μήνα είναι οι συναισθηματικές εντάσεις/εξάρσεις και οι αλλαγές στο σπίτι σου.

Θεμέλιος Λίθος 4 Ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, χωρίς να πάνε πίσω οι υπόλοιπες μέρες, είναι για σένα διάστημα έντονο και δραστήριο με πολλαπλές ασχολίες και ευθύνες. Στα επαγγελματικά σου γίνεσαι πιο κινητικός και ομιλητικός και διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν ή αυτά που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την δουλειά σου ακλύτερα και στα αισθηματικά ζητήματα, ο μήνας σε κάνει πιο εκδηλωτικό και πιο ερωτικο. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι η υπερβολή και η βιασύνη.

Θεμέλιος Λίθος 5 Δυνατός μήνας που σου παρέχει αφονες ευκαιρίες και αφορμές για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι γίνεται και να βάλεις μια τάξη. Είναι κάτι που απέφευγες τον τελευταίο καιρό, να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου δηλαδη, και αυτή η περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο με την πραγματικότητα. Ακούγεται σκληρό και περιοριστικο και όντως είναι σε κάποιο βαθμό. Η ελευθερία σου περιορίζεται, οι ευθύνες και η δουλειά σου γίνονται πιεστικές και η κούραση και τα νεύρα πολλά. Από την άλλη όμως σοβαρεύεις και μπορείς να χτίσεις γερές βάσεις για το μέλλον. Αυτόν τον μήνα πρόσεχε την υγεία σου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.