Το υποσυνείδητο έχει μια αδυναμία μια αυταπόδεικτη αδυναμία που μπορεί να αποβεί χρήσιμη αλλά και μοιραία. Είναι αδιανόητο να αναγνωρίσει το ψέμα απ’ την αλήθεια. Ότι δεχθεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες (που θα αναλύσω πιο κάτω) το αποδέχεται σαν αληθινό και όχι μόνο. Θεωρεί ότι αυτό το κάτι πρέπει να πραγματοποιηθεί και φυσικά θα πραγματοποιηθεί.

Αν αυτό θα μοιάζει στα μάτια των ανθρώπων σαν θαύμα γι εκείνο δεν είναι απλά επειδή μπορεί να πραγματοποιήσει τα πάντα. Που είναι λοιπόν η ελεύθερη ανθρώπινη βούληση όταν ένας τόσο ισχυρός μηχανισμός αποφασίζει για τη ζωή του ανθρώπου.

Η ελεύθερη βούληση βρίσκεται στη συνείδηση ή διαφορετικά στο τρόπο που θα προγραμματίσει αυτό το μαγικό τζίνι που ζει μέσα του.

Πως μπορεί να συμβεί αυτό;

Αν παρατηρήσουμε τον τρόπο που προσπαθούν να ελέγξουν τον άνθρωπο οι διαφημιστές εταιρείες και οι μηχανισμοί εξουσίας θα αντιληφθούμε πέρα απ’ το γεγονός ότι γνωρίζουν αυτά που οι περισσότεροι θεωρούν παραμύθια και επίσης τον τρόπο που συμβαίνει αυτό.

1. Συνεχείς δηλώσεις με περιεχόμενο ανάλογα του τι επιδιώκουμε εμείς ή οι άλλοι αν πρόκειται να θελήσουν να μας ελέγξουν.

2. Εικόνες οραματισμού συνεχείς που επίσης υπόκεινται στη δική μας βούληση ή των κέντρων ελέγχου του ανθρώπινου νου. Όταν κυκλοφορήσει μια πολεμική ταινία όλοι όσοι μιλούν γι αυτή πλάθουν υποσυνείδητα νοητικές εικόνες. Όσο περισσότερο συζητούν γι αυτό τόσο η εικόνα ισχυροποιείται και το υποσυνείδητο θεωρεί πως αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί. Δώστε λίγη σημασία σε τι προσπαθούν να στρέψουν τη προσοχή του κόσμου και θα μάθετε τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

3. Έντονα συναισθήματα τα οποία μόνα τους συσχετίζονται με γεγονότα τα οποία ανασύρουν αντίστοιχες εικόνες. Ο φόβος είναι το πιο ισχυρό και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι χρησιμοποιείται με τη πρώτη ευκαιρία από όσους θέλουν να πετύχουν το σκοπό τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.