H ζωή είναι δύσκολη, υπάρχουν αντιξοό¬τητες, Θα υπάρχουν μικρές απώλειες, αλλά τελικά η επι¬τυχία είναι εξασφαλισμένη. Το να αναμασά κανείς τα προβλήματά του δεν τον βοηθά καθόλου. Σε συνεργασία ζωής. Οι άνθρωποι αυτοί, έχοντας την ικανότητα να βλέ- με φίλους και βοηθούς βαδίζούμε μπροστά και με ηρεμία και αισιοδοξία φτιάχνουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μιας. Ειναι. το τέλος για όλες τις επίμονες έχθρες και όποιος συνεχίσει πεισματικά τις παλαιές λανθασμέ¬νες λογικές, Θα οδηγηθεί σε ταπείνωση.Ο Αριθμός 11 στις κάρτες Ταρώ συμβολίζεται με την κάρτα Δύναμη। Μια νέα γυναίκα δαμάζει το λιοντάρι, το ινδουιστικό σύμβολο του ίδιου του εαυτού μας!

  H κάρτα Δύναμη δείχνει σε ένα ακαλλιέργητο χωράφι μια νέα। γυναίκα να κρατά ανοικτό το στόμα ενός λιονταριού, που κάθε¬ται. στα δεξιά της, αλλά είναι εν μέρει κρυμμένο πίσω από έναν ακανθώδη, άγριο Θάμνο. Δεν μπορούμε να πούμε εάν προσπα¬θεί να ανοίξει ή να κλείσει το στόμα του. Αν και το λιοντάρι φαίνεται άγριο, η γυναίκα έχει έκφραση ήρεμης εμπιστοσύνης. Πράγματι, ένα ξίφος βρίσκεται αχρησιμοποίητο στο έδαφος κοντά της. H γυναίκα φορά έναν μανδύα από δέρμα λιονταριών πάνω από ένα κομψό βαθυκίτρινο πέπλο, και έχει ένα στεφάνι από άσπρα τριαντάφυλλα στα μαλλιά της. Το λιοντάρι αντιπροσω¬πεύει τη δύναμη, το σθένος και το Θάρρος των πρωτόγονο- νων στοιχείων της ψυχής. H νέα γυναίκα, η Ανδρεία, αντι¬προσωπεύει το anima, το οποίο μεσολαβεί μεταξύ του εγώ και του κτήνούς.

 

 

Συμβολίζει τη δύναμη ενός διαφορετικού είδους, γιατί κατευθύνει ένα μαγικό έλεγχο των κτηνών όλων των ειδών, όχι από μια ράβδο, αλλά από τα μάτια και τα χέρια της. H δύναμή της είναι ισχυρή και έχει το Θάρ¬ρος να τη χρησιμοποιήσει για να ελέγξει τη ζωική φύση. H Ανδρεία χειρίζεται το στόμα τον λέοντα. Μπορεί να βοηθήσει το κτήνος για να κλείσει το στόμα του και να σταματήσει τον πρωτόγονο βρυχηθμό του ή μπορεί να το ενθαρρύνει να ανοίξει το στόμα του, και να το βοηθήσει να εκφράσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Κατ’ αυτόν τον τροπο η Ανδρεία και. ο λέοντας μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο και να ζήσουν ευτυχισμένα μαζί, γιατί αυτός είναι ο στενός φιλο της

Leave a Reply

Your email address will not be published.