Από τη Μαρίνα Αλεξιάδου
Δυο ειναι οι ομαδες που θα παιξουν πολυ σημαντικο ρολο στα επομενα χρονια και θα βοηθησουν τον κοσμο να μεταφερθει σ’εναν διαφορετικο τροπο σκεψης,και να αντιμετωπισει την ζωη του μεσα απο μια αλλη οπτικη,μια διαφορετικη φιλοσοφια.
Καθως οι παλιες αξιες και τα δεδομενα που πιστεψε ο κοσμος φθινουν,μεσα στα χρονια που ο Κρονος θα ειναι στον Τοξοτη ,πολλοι θα αναρωτηθουν για το νοημα της ζωης τους ,χωρις να ξερουν ομως πως θα πρεπει να κινηθουν ,μη ικανοποιημενοι,αναποφασιστοι,μπερδεμενοι.
Οι ομαδες αυτες υπηρεσιας ενεργοποιουνται σταδιακα για τα επομενα δυο χρονια ,μεσα απο τις εκλειψεις,με εναρξη τις δυο προσφατες,δηλαδη στις 13/09 και στις 28/09.
Η πρωτη κυρια ομαδα αποτελειται απο ατομα γεννημενα στα χρονια που ο Ποσειδωνας ηταν στον Σκορπιο,και ο Πλουτωνας στην Παρθενο,δηλαδη απο την δεκαετια του 1960 ,και συγκεκριμενα απο τις αρχες του ’60 και μεχρι και ολο το 1970.
Η γενια αυτη εχει να παιξει πολυ σπουδαιο ρολο,μια γενια παρεξηγημενη,που αν και γεννηθηκε σε χρονια επαναστασης ,δεν μπορεσε να εκφρασει ολο το δυναμικο της και τις πραγματικες της πεποιθησεις,μια που αφεθηκε και ακολουθησε τα πιστευω των προηγουμενων γεννεων,χωρις να κανει τελικα καμια επανασταση..
Η γενια αυτη μεσα απο την υπερβολικη της ευαισθησια,και το πολυ δυνατο της μυαλο ,αντι να επιμεινει και να εφαρμοσει τις αλλαγες ,οδηγηθηκε στην απαθεια και πολλοι απο αυτους αφεθηκαν στα ναρκωτικα.
Μια γενια αδικημενη ,υπερευαισθητη που ακολουθησε λαθος δρομο,της δινεται τωρα η ευκαιρια να δρασει ,να προσφερει την υπηρεσια της και να εξιλεωθει..
Η γενια του 1960 ειναι ετοιμη πλεον να προσφερει ολα της τα χαρισματα και ν’αναλαβει ,εστω και καθηστερημενα ,να οδηγησει την ανθρωποτητα σε πιο πνευματικα μονοπατια.
Η δευτερη ομαδα που θα παιξει σημαντικο ρολο στην υπηρεσια και στην οδηγηση της ανθρωποτητας σε εναν αλλον τροπο σκεψης και φιλοσοφιας, διαφορετικου στοχασμου,περιλαμβανει τα ατομα που γεννηθηκαν στην δεκαετια του 1970 με 1984,την γενια με Πλουτωνα στον Ζυγο και Ποσειδωνα στον Τοξοτη.
Η γενια αυτη διακρινεται για την ανοιχτη και ελευθερη της σκεψη, για τις αντιληψεις της περι ισοτητας και ισων δικαιωματων των δυο φυλων,και για την πνευματικη φιλοσοφια της και τον ιδεαλισμο της για την ζωη,και θα οδηγησει ετσι στην εξελιξη του κοσμου μεσα απο τις ιδεες της και την
μεταμορφωση του σε κατι πιο ουσιωδες.
Και οι δυο ομαδες μαζι απο το 2008 με την εισοδο του Πλουτωνα στο ζωδιο του Αιγοκερου,δοκιμαστηκαν για την εμπιστοσυνη τους,για την εναρετη φυση τους και την ειλικρινη διαθεση προσφορας τους στον ανθρωπο ,οπου θα οδηγησει στην εξελιξη του.
Μεσα απο το ζωδιο του Αιγοκερου ,ο Πλουτωνας κατα τα χρονια 2008 -2010 ,εβαλε δοκιμασιες στην γενια του 1960-1971,και αργοτερα απο το 2011 – 2013 αντιστοιχα δοκιμαστηκε η γενια του 1970-1984.
Τωρα οι δυο αυτες ομαδες ,ηδη ενεργοποιημενες,θα βοηθησουν τον κοσμο που εχει χασει την κατευθυνση του,και τον δρομο του,να αλλαξει την οπτικη του και να βρει νεο νοημα και ουσια .
Τ ατομα αυτα στα επομενα δυο πολυ σημαντικα χρονια,οπου πολλοι θα οδηγηθουν στην απελπισια και στην απογοητευση ,θα φτιαξουν την γεφυρα μεταξυ παλιου τροπου σκεψης με καινουργιας οπτικης,δινοντας ελπιδα και φως.
ΟΙ δυο αυτες γενιες στην ουσια ερχονται πλεον να παιξουν τον πιο σημαντικο ρολο στην ιστορια.
Να δωσουν οραμα και ελπιδα και να γεφυρωσουν τις προηγουμενες γενιες με τις επομενες.
….Ο πολεμιστης ειναι πολυ χαρουμενος και ετοιμος…..
…Βασικα ηταν ετοιμος απο παντα…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.