Στην σύγχρονη ιστορία, μεγάλοι επιστήμονες ασχολήθηκαν με την κατανόηση και την απεικόνιση της αύρας. Επιστήμονες όπως ο Γερμανός φυσικός Georg Christoph Lichtenberg και ο γνωστός σε όλους μας Nikola Tesla έβαλαν τα θεμέλια για την επιστημονική πλέον μελέτη του φαινομένου της αύρας. Το ζεύγος Semyon και Valentina Kirlian στο Καζακστάν το 1930 μελετώντας εργαστηριακά εφαρμογές του επαγωγικού πηνίου Tesla, ανακάλυψε την πρώτη μέθοδο ικανή να απεικονίζει και να φωτογραφίζει την αύρα με τη βοήθεια κατάλληλων μηχανημάτων.

Η ανακάλυψη αυτή και η παρατήρηση ότι η συναισθηματική και νοητική κατάσταση ενός ανθρώπου μπορεί να μεταβάλλει την εικόνα του απεικονιζόμενου ενεργειακού πεδίου στις φωτογραφίες Kirlian συνέβαλε καθοριστικά στην επιστημονική αναγνώριση και έρευνα της αύρας. Τις δεκαετίας του ‘60 και του ‘70 η έρευνα αναγνωρίστηκε και χρηματοδοτήθηκε από πανεπιστήμια τόσο στην Ρωσία όσο και στην Αμερική. Το 1972 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το πρώτο επιστημονικό συνέδριο με θέμα τη φωτογραφία Kirlian.

Σήμερα, επιστήμονες σε όλον τον κόσμο διαθέτουν σύγχρονα μηχανήματα και εξελίσσουν μεθόδους απεικόνισης της ανθρώπινης αύρας στα πλαίσια πανεπιστημιακών και ιατρικών ερευνών. ‘Ολα τα σύγχρονα μηχανήματα φωτογράφισης αύρας, βασίζονται στην μέθοδο Kirlian.

  Στις μέρες μας, Ο Dr.Konstantin G. Korotkov καθηγητής Φυσικής στο Εθνικό Ερευνητικό Πανεπιστήμιο Πληροφοριακής Τεχνολογίας, Μηχανικής και Οπτικής της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία, μετά από επιστημονική έρευνα 30 χρόνων στην μέτρηση ενεργειακών πεδίων και την εφαρμογή τους στην ψυχοσωματική υγεία, στον αθλητισμό, στο περιβάλλον και στο πώς μας επηρεάζουν, συγγραφέας 10 βιβλίων και εκατοντάδων επιστημονικών εργασιών, Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Ιατρικής και Εφαρμοσμένης Βίο-ηλεκτρογραφίας, έχει μεθοδεύσει και τελειοποιήσει σύγχρονες διαγνωστικές εφαρμογές και έχει βγάλει στην παραγωγή μηχανήματα τα οποία χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία και αθλητικά κέντρα στη Ρωσία και αλλού. Οι μέθοδοι που προσφέρουμε στο Spirit Growth είναι δύο: Crownscopy και Aurabook και έχουν υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Dr.Konstantin G. Korotkov. Η Crownscopy είναι μία μέθοδος που καταγράφει την αποτύπωση των στεμμάτων ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που εκπέμπουν τα δάκτυλα των χεριών. Το μηχάνημα βιντεοσκοπεί τα στέμματα αυτά και στην συνέχεια τα αναλύει σε πληροφορίες για την λειτουργία των επτά ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) καθώς και την κατάσταση των οργάνων του σώματος. Στη συνέχεια μετατρέπει τις πληροφορίες αυτές σε μία πλήρη απεικόνιση ολόκληρης της αύρας, των τσάκρα, της ενεργειακής διανομής στο σώμα και στα φυσικά όργανα. Η απεικόνιση αυτή του ηλεκτρομαγνητικού μας πεδίου παρέχει πολύτιμες πληροφορίες και για τα τρία σώματα του ανθρώπου: το Φυσικό, το Ψυχοσυναισθηματικό και το Νοητικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.