πεποίθηση ότι Αυτό είναι ανώτερο από κάθε είδους Πάθος, δεν θα μπορέσεις να πέτυχεις την Εσωτερική Γαληνή. Θα πρέπει λόγου χάριν να διαλογίζεσαι με την εικόνα του Χριστού, του  Κρίσνα η οποιονδήποτε Γκουρού εσύ πιστεύεις ότι αυτός είναι υπεράνω οποιονδήποτε Παθών. Σε έναν Γκουρού, είτε στον Θεό πιστεύω ότι θα ήταν το Ιδανικότερο. Βαλέ όλη σου την πίστη σε αυτόν που αγαπάς και σκέψου ότι είναι η εικόνα της Υπέρτατης Δύναμης του Παντοδυνάμου. Αν διαλογίζεσαι με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις την εμπειρία του Θείου Φωτός.

Αυτή είναι η θεραπεία για όλα.

 

Θα καταφέρει κάποιος να αλλάξει την επίδραση των Άστρων, μόνο εάν μπορέσει να βυθιστεί στον ωκεανό του Φωτός εντός του, αυτό που εμείς οι Ινδοί το αποκαλούμε Savitri. Από τις εκπορεύσεις της Savitri σχηματίστηκε ο Ήλιος και τα Άστρα. Επομένως, αν ο άνθρωπός καταφέρει να καταδυθεί βαθιά μέσα στο Θείο Savitri, θα μπορέσει από αυτήν την πηγή να επηρεάσει τους Πλανήτες και τις επιδράσεις τους.

Εκτός από αυτό, οι επιπτώσεις από τις  Αστρικές Ακτίνες μπορούν να αλλάξουν με την βοήθεια ορισμένων διαμαντιών τα οποία αν τα φοράς πάνω σου, οι ακτίνες αντανακλώνται.

Έτσι, στα έργα της αστρολογίας, όπως, το Bhrigu Samhita μπορούμε να πούμε ότι τα συμπεράσματα που δίδονται πιθανόν να είναι λανθασμένα καθώς οι Αστρολόγοι εκείνης της εποχής δεν λάμβαναν υπόψιν τους, την επίδραση των Πλανητών που δεν γνώριζαν.

Κάποια άλλη ερώτηση παρακαλώ ;

 

Ο Καναδός :

Το Bhrigumanhita το οποίο μερικές φορές το συμβουλεύομαι, αναφέρει σχετικά πως εγώ, ας πούμε ο κύριος Mackenzie όντας στον Καναδά, ότι μπορώ για παράδειγμα ταυτόχρονα να είμαι εδώ ( στην Ινδία ) και να συναναστρέφομαι με κάποια άτομα . Αναφέρει ότι είναι δυνατόν μάλιστα να γνωρίζω κάποια γεγονότα της προηγούμενης ζωής μου και ότι επίσης είναι δυνατό να προβλεφθεί ακόμα και η μελλοντική πορεία της ζωής μου.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.