Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Άγιοι δεν μισούν κανέναν. Αγαπούν τους πάντες. Δεν βρίσκουν σφάλματα. Η Αγάπη, η Συμπόνια και η Αφοσίωση είναι απαραίτητα για την γαλήνη τού Νου.

 

Ο Καναδός :

Χθες, όταν ήρθα να σας δω, είπατε ότι δεν είστε Μάγος. Αλλά εγώ ωστόσο, θα σας παρακαλούσα να μου δείξετε μια γεύση Μαγείας.

Η Αγιότητά Του :

Κοίτα, έχω αποκτήσει δύναμη στη ζωή μου. Αν την χρησιμοποιήσω αυτή θα την σπαταλήσω και τελικά θα γίνω αδύναμος. Γιατί να χάσω λοιπόν την δύναμη μού ;

 

 

Όπως το βλέπω εγώ δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις τίποτα από εμένα. Η δική μου η ζωή αν και δεν έχει τις ανέσεις που έχει η δική σου ζωή, ωστόσο είναι πιο άνετη από ότι είναι η δική σου.

Κοίταξε να δεις μερικές φορές συμβαίνει, κάποιος άνθρωπος όταν έρχεται σε μένα να αισθάνεται ότι η δυστυχία του θα τελειώσει. Αλλά αυτό δεν εξαρτάται από την Δύναμη μου, αυτό δεν είναι στο χέρι κανενός. Μερικές φορές συμβαίνει και ό, τι λέω γίνεται πραγματικότητα. Η άποψη μου όμως είναι διαφορετική. Νομίζω ότι όταν το κάνω αυτό βρίσκομαι σε μια ασυνείδητη κατάσταση του Νου. Δεν έχω την πρόθεση να το κάνω αυτό. Έτσι, έχω έρθει στο συμπέρασμα ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σύμφωνα με την πίστη του άλλου ανθρώπου, τα εύσημα τα αποδίδουν σε μένα, παρόλο που εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Ωστόσο είναι πιθανό, ότι το να εύχεσαι  το καλό στους άλλους, αποτελεί μια καλή υπηρεσία προς την ανθρωπότητα. Αν κάνεις καλό στους άλλους για παράδειγμα, αυτοί θα είναι σε εσένα ευγνώμονες. Τα αληθινά συναισθήματά τους για εσένα θα έχουν τελικά σαν αποτέλεσμα να σου κάνουν καλό. Αυτό προσπαθώ να πω. Γι’ αυτό και δεν χρησιμοποιώ την δύναμή μου. Γίνεται αυτόματα.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.