Ταύρος

Ψήγματα Αλήθειας…!

 

Μέσα μου

Η συναισθηματική «κάθαρση» που περνάς αυτήν την περίοδο, σε οδηγεί να έρθεις αντιμέτωπος ή αντιμέτωπη με τους βαθύτερους φόβους που αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις μέσα σου. Αυτό σε οδηγεί με τον καιρό στην συνειδητοποίηση των πιο γνήσιων και αντικειμενικών επιθυμιών που έχεις. Είναι άλλο πράγμα να φαντάζεσαι τι θα ήθελες να έχεις και άλλο να επιθυμείς αυτό που πραγματικά θέλεις στην ζωή σου.

Πλέον συνειδητοποιείς ότι έχεις κάποια πράγματα στα χέρια σου αλλά αυτά δεν είναι «ολόκληρα» ή όπως θα ήθελες εσύ να είναι. Καταλαβαίνεις όμως ότι αυτό οφείλεται και στην εσωτερική στάση που έχεις εσύ για τα πράγματα και τώρα αποκόβεσαι από την «παλιά σου» αντίληψη για να υιοθετήσεις μία καινούργια… Και εκεί ακριβώς υπάρχει ένα εσωτερικό συναισθηματικό τίμημα που αποδέχεσαι να πληρώσεις όχι για δώσεις κάτι κάπου… αλλά για να γεμίσεις (να πληρώσεις) το κενό μέσα σου που έχεις ανάγκη, για να συνεχίσεις ολόκληρος ή ολόκληρη…

 

Οικονομικά

Μέσα σε αυτήν την περίοδο, αρκετοί και αρκετές από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μία καινούργια πηγή εισοδήματος. Εστιάσου σε αυτό ή στις ευκαιρίες που θα έρθουν για να γίνει αυτό πράξη. Αν τώρα σκεφτείς μακροχρόνια επάνω σε αυτό το θέμα, θα καταφέρεις πολλά.

Γενικότερα, ενώ προσπαθείς να κάνεις μια συγκροτημένη διαχείριση των οικονομικών σου, τακτοποιείς από την μία κάποια οικονομικά θέματα αλλά κάποια άλλα «ξεφυτρώνουν» από το πουθενά. Διαχειρίσου και αυτό με τον τρόπο που ξέρεις. Τώρα, έχει έρθει η στιγμή για ένα ξεκαθάρισμα σε αυτόν τον τομέα, για να λειτουργήσεις αργότερα με τον τρόπο που θέλεις εσύ επάνω σε κάτι που θέλεις να κάνεις.

Απέφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς αν αυτό δεν είναι απαραίτητο ή αν έχεις αντικειμενικούς λόγους για να φοβάσαι να το κάνεις. Κάποια προσωπικά έξοδα τώρα, μπορεί αργότερα να τα μετανιώσεις για δικούς σου λόγους.

 

Ερωτικά

Αν βρίσκεσαι μέσα σε μία σχέση εδώ και λίγο καιρό, ίσως να είναι λίγο νωρίς για να σκέφτεσαι τόσο μακρόχρονα… Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά που σκέφτεσαι δεν θα γίνουν. Αυτά που σκέφτεσαι θα γίνουν αλλά όχι τώρα και όχι λόγω του παρορμητισμού που σε πιάνει λόγω του ενθουσιασμού… Πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσεις το που πας, το τι θέλεις από σένα και στην συνέχεια από τον ή την σύντροφο που έχεις δίπλα σου. Όταν όλα αυτά «κάτσουν» μέσα σου, θα ξέρεις τι να κάνεις και επίσης θα ξέρεις και το πώς να τα κάνεις, γιατί όλα αυτά που σκέφτεσαι (εσύ τα γνωρίζεις καλύτερα από τους άλλους), θα γίνουν… αλλά για να γίνουν σωστά θα πρέπει να τα ξεκινήσεις την κατάλληλη στιγμή.

Γενικότερα αρκετοί και αρκετές από εσάς που βρίσκεστε μέσα σε σχέση, τώρα σκέφτεστε τον γάμο, ένα παιδί, την οικογένεια και γενικότερα την αποκατάσταση… όπως αυτή είναι μέσα στον νου σας. Ο χρόνος που χρειάζεται… χρειάζεται για να «πάνε» όλα αυτά και μέσα στο συναίσθημά σας…

 

Αν δεν έχεις σχέση, το έχεις πάρει απόφαση να κάνεις μία, αλλά φοβάσαι να αφεθείς ολοκληρωτικά σε αυτήν. Γενικότερα έχεις απομακρυνθεί από την σκέψη να περάσεις καλά μέσα σε μία σχέση και σκέφτεσαι πολύ σοβαρά τα επόμενα βήματα. Εδώ όμως είναι το σημείο που πρέπει να επιτρέψεις μέσα σου να προσπεράσεις. Μία σχέση μέσα στην οποία θα μπορέσεις να περάσεις ερωτικά καλά, δεν σημαίνει την δέσμευση που φοβάσαι. Αν αυτό δεν το κατανοήσεις, η σχέση που θα κάνεις, θα σε οδηγήσει σε αυτό. Στον φόβο της δέσμευσης που τώρα πρέπει να αφήσεις… πίσω σου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.