Καρκίνος

Το Ξε… Πάγωμα…!

 

Μέσα μου

Όλο και περισσότερο έρχεσαι σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Από την μία μαθαίνεις να τα αναγνωρίζεις και σιγά σιγά αρχίζεις να τα διαχειρίζεσαι αποφεύγοντας τις παρορμήσεις που κάποτε σε οδηγούσαν σε ακραίες ίσως καταστάσεις. Από την άλλη όμως, κάποια εσωτερικά διλλήματα παραμένουν, και νοιώθεις ότι πλέον έχει έρθει η ώρα για να τα λύσεις, για να μπορέσεις να κατασταλάξεις στο τι είναι αυτό ή αυτά που πιστεύεις εσύ για την ίδια σου την ζωή.

Ακολούθα αυτό που πιστεύεις βαθειά μέσα σου και όχι μόνο στην επιφάνεια. Τώρα αρχίζεις να συντονίζεσαι με κάποιες αξίες και κάποια ιδανικά που κάποτε υπήρχαν μέσα στο μυαλό σου μόνο σαν σκέψεις.

Στον βαθμό που θα μπορέσεις να ακολουθήσεις τις θετικές συγκυρίες ή και τις καταστάσεις μέσα στις οποίες θα βρεθείς, σε αυτόν τον βαθμό θα μπορέσεις να αγνοήσεις τις ρομαντικές ψευδαισθήσεις που θα μπορούσαν να σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους που θέτεις.

Η έννοια της αγάπης μέσα σου, τώρα γίνεται το κλειδί που θα μάθει εσένα να καθοδηγείς (ή να ορίζεις) την δική σου ζωή.

 

Οικονομικά

Αν και έχεις περάσει αρκετές δοκιμασίες σε αυτόν τον τομέα, τώρα καλείσαι να πάρεις μια απόφαση που αφορά τα οικονομικά σου, που αν είναι η σωστή, λίγο αργότερα θα πετύχεις αυτό που ήθελες εδώ και καιρό.

Αν αντιμετωπίζεις κάποιο κληρονομικό θέμα, κάνε αυτό που περνάει από το χέρι σου να γίνει, χωρίς όμως να οδηγηθείς σε υπερβολές ή να επιμείνεις για κάτι περισσότερο από όσο πρέπει. Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει. Και αν αυτό το εμπιστευτείς πραγματικά μέσα σου, θα πετύχεις αυτό που είναι δίκαιο για σένα.

Μία συμβουλή που θα ακούσεις τώρα και που φυσικά αφορά αυτόν τον τομέα, θα αποδειχθεί πολύτιμη…

 

Ερωτικά

Η εξωτερική εικόνα της σχέσης που έχεις, δεν συνάδει με αυτό που εσύ αισθάνεσαι για αυτήν. Άλλα σκέφτεσαι, άλλα γίνονται, άλλα περιμένει ο ή η σύντροφός σου, άλλα παίρνεις εσύ… άλλα δίνεις… και όλο αυτό σε έχει μπερδέψει πολύ. Μπορεί από την μία να περνάς φαινομενικά καλά, αλλά με αυτούς που μοιράζεσαι την αλήθεια σου μοιράζεσαι και το πρόβλημά σου. Και τώρα το πρόβλημά σου είναι κυρίως το ότι δεν είσαι σίγουρος ή σίγουρη για το τι θέλεις ή από την σχέση σου ή από τον ή την σύντροφό σου.

Πριν αποφασίσεις με τι θα συντονιστείς μέσα σου σε αυτόν τον τομέα, προσπάθησε να κάνεις ένα (ή και παραπάνω) βήμα «πίσω». Παρατήρησε την κατάσταση και από εκεί, από την θέση του παρατηρητή, κρίνε τι είναι αυτό που τελικά νομίζεις ότι έχεις. Πολύ σύντομα, όλο αυτό θα έχει ξεκαθαρίσει και μέσα στο μυαλό σου και μέσα στην καρδιά σου. Μόνο… απόφυγε τις βαρύγδουπες συζητήσεις που κάθε άλλο παρά συμβουλευτικές θα αποδειχθούν…

 

Αν είσαι μόνος ή μόνη, είσαι πραγματικά έτοιμος ή έτοιμη να κάνεις την σχέση που πραγματικά θέλεις να έχεις… Το μόνο που σου μένει να κάνεις, είναι να μην επιτρέψεις την επιρροή άλλων επάνω στα συναισθήματά σου. Κάπου εκεί έξω, σε περιμένει αυτό που αισθάνεσαι και εσύ ότι έχει έρθει η ώρα να συναντήσεις και αυτό λέγεται… έρωτας…

Leave a Reply

Your email address will not be published.