Τοξότης

Μυστικοί Καημοί…!

 

Μέσα μου

Τον τελευταίο καιρό είτε συνειδητά είτε όχι, αρχίζεις να αναγνωρίζεις και να έρχεσαι σε επαφή με ένα σημαντικό κομμάτι της εσωτερικής σου σκιάς… Αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια από τα άσχημα που συμβαίνουν στην ζωή σου, είναι αποτέλεσμα της στάσης που κρατάς εσύ μέσα σου ως προς τον ίδιο σου τον εαυτό. Χωρίς να απορρίπτεις αυτό που σου συμβαίνει, το παρατηρείς και προσπαθείς να συμφιλιωθείς με κάποιες από τις εσωτερικές σου πτυχές, που ανακαλύπτεις ότι όταν δεν σου είναι συνειδητές είναι σαν να λειτουργούν αυτόνομα και τελικά να σε καθορίζουν.

Με τον καιρό… αρχίζεις όλο και περισσότερο να ανακαλύπτεις μια καινούργια στάση ζωής. Χωρίς πλέον να δίνεις χώρο στην σκιά σου, αρχίζεις να διαχειρίζεσαι αυτό που συμβαίνει μέσα σου και υιοθετείς έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο δράσης… αυτόν που θα σου επιτρέψει να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στις προκλήσεις αλλά και στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται…

 

Οικονομικά

Ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να προκύψει μέσα σε αυτήν την περίοδο, είναι ικανό να σε κάνει να αισθανθείς ότι και εσύ έχεις φταίξει για κάποιες άσχημες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζεις. Άλλες φορές φταίει η στάση μας για αυτό που έλκουμε σε κάποιον τομέα αλλά και κάποιες άλλες φορές φταίει απλά αυτό που γίνεται γύρω μας και είναι υπεράνω μας.

Εκεί ανάμεσα στα δύο, καλείσαι να βρεις την δική σου ισορροπία. Καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πού πραγματικά έχεις φταίξει εσύ για κάποια οικονομικά προβλήματα που έχεις, αλλά επίσης καλείσαι να συνειδητοποιήσεις και τις ικανότητες που έχεις στο να διαχειρίζεσαι συγκροτημένα αυτόν τον τομέα.

Γενικότερα απέφυγε τώρα να δράσεις απέναντι σε ένα κληρονομικό ή κάποιο νομικό θέμα που μπορεί να προκύψει. Αργότερα θα σου έρθουν οι κατάλληλες πληροφορίες για να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις χρήματα, κάνε το μόνο αν οι επενδύσεις αυτές σου είναι ξεκάθαρες…

 

Ερωτικά

Αρκετοί και αρκετές από εσάς, τον τελευταίο καιρό μέσα στην σχέση που έχετε, αισθάνεστε άσχημα. Αισθάνεσαι ότι δεν αναγνωρίζεται αυτό που κάνεις ή αυτό που προσφέρεις στον ή στην σύντροφο που έχεις. Αισθάνεσαι ότι εσύ είσαι αυτός ή αυτή που κρατά τα «χαλινάρια» αυτής της σχέσης, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αναγνωρίζεις αν αυτό που παίρνεις από αυτήν είναι γνήσιο ή όχι.

Από την μία, αυτό που φαίνεται είναι ότι εσύ έχεις δίκιο. Από την άλλη όμως, μία μακρόχρονη σχέση κρύβει πολλές παγίδες αν έτσι απλά επιχειρήσει κάποιος να την κρίνει για το αν είναι καλή ή όχι. Εκεί ακριβώς είναι που μπαίνει ο δικός σου ρόλος αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα που αισθάνεσαι.

Προσπάθησε να αποφύγεις τώρα να «κάνεις» δικά σου τα συναισθήματα που αισθάνεσαι ως δικά σου. Άφησε για λίγο τα πράγματα στην δική τους τύχη και… παρέδωσε το «μπαλάκι»… στον άνθρωπο που αγαπάς. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση μέσα σου.

 

Αν δεν έχεις σχέση, το κριτήριο της υγιούς ή μη σχέσης, σου είναι λίγο θολό. Κάτι από το παρελθόν δεν έχει ακόμα κλείσει μέσα σου. Σκέψου το για λίγο αυτό και εστιάσου στο συναίσθημα και όχι τόσο στην λογική σου. Το συναίσθημά σου είναι το κλειδί για να βγεις από την κατάσταση που βιώνεις στην παρούσα φάση…

Leave a Reply

Your email address will not be published.