Ντορρύν Βίρτσιου – Οι Άγγελοι Μιλούν

Μετάφραση:Πλακίδας Εύαγγελος

Η Ντορρύν Βίρτου πρόκειται για πνευματική ιατρό της ψυχολογίας, και μεταφυσικό τετάρτης γενιάς, που εργάζεται με τα αγγελικά, στοιχειωτικά και ανοπτικά κύρια βασίλεια στα συγγράματα και στα εργαστήρια της.Η Ντορρύν έχει συγγράψει περισσότερα από είκοσι βιβλία για τους αγγέλους, την τσάκρα, τα Κρυστάλλινα Παιδιά, τα Παιδιά Ίντιγκο, για την υγιεία και την διατροφή, και διάφορα άλλα θέματα σχετικά με το σώμα και το πνεύμα, συμπεριλαμβανομένου του best seller, Θεραπεύοντας με τους Αγγέλους, και Μηνύματα από τους Αγγέλους, βιβλία και αγγελικές κάρτες.

Η Ντορρύν που κατέχει βαθμούς Β.Α. , Μ.Α. , και Ph.D. στην συμβουλευτική ψυχολογία, ήταν η ιδρύτρια και τέως διοικητής Γυναικείου Είδους Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Νοσοκομείο του Κούμπερλαντ Χώλ, στο Νάσσβιλ, της πολιτείας του Τεννεσσί.Επίσης, ήταν διαχειρίστρια στο Νοσοκομείο των Γυναικών του Γούντσαηντ, στην περιοχή του λιμανιού του Σαν Φρανσίσκο.Και τα δύο αυστηρά γυναικών ψυχιατρικά νοσοκομεία ειδικεύονταν στην φροντίδα και στην θεραπεία των ψυχολογικών θεμάτων των γυναικών.Ακόμη η Ντορρύν διοίκησε τρία διαφορετικά ψυχιατρικά κέντρα συμπεριλαμβανομένου ενός ιντσιτουτου εφηβικής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών, και ενός κέντρου κατάχρησης αλκοόλ.

Κατά την διάρκεια των παιδικών της χρόνων, η Ντορρύν ως φυσική μάντης, έβλεπε και συζητούσε με αυτό που πληθώρα ανθρώπων αποκαλούν “αόρατοι φίλοι”. Αυτή η φυσική ικανότητα και δώρο όμως, δυσκολεύονταν να κατανοήσει τόσο η ίδια η Ντόρρυν, όσο και η οικογένεια της, ενώ συχνά ήταν η αιτία πειραγμάτων απο τους φίλους της.Κατά συνέπεια, η Ντόρρυν έμαθε να απαρνείται τις ικανότητες της, συνεπώς απενεργοποιώντας τες,προτού είχε ωριμάσει αρκετά για να μπορέσει να τις εκτιμήσει.Βέβαια στις 15 Ιουλίου του 1995, η προσωπική ζωή της Ντορρύν και η καρριέρα της, σημαδευόμενες από υποδειγματική, αλλά παραδοσιακή επιτυχία, επρόκειτο να αλλοιωθούν ανεπανόρθωτα από ένα καθόλα θαυματουργό συμβάν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.