Κριός 9/10/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Ο Διάβολος, Ο Αυτοκράτορας, Το Άρμα, Ακόλουθος των ξιφών

 

Σήμερα μία έντονη επιθυμία, σου δημιουργεί την παρόρμηση ζήσεις μια έντονη κατάσταση. Οι κόποι σου τώρα ανταμείβονται. Μια βοήθεια που περιμένεις σου έρχεται ή θα σου έρθει αρκεί να την ζητήσεις. Μη ξεχνάς ότι η απειρία και η υπερεκτίμηση των ικανοτήτων σου μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα αν δεν τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Τις περισσότερες φορές που δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση η λύση βρίσκεται στο να επανεξετάσεις την στάση σου και την αντίληψη που έχεις για αυτήν.

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 5, 11, 21, 32, 38, 47, 61, 66, 79.

 

 

 

Ταύρος 9/10/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Τέσσερα των πεντάκτινων, Ο Ανόητος, Ο Θάνατος, Ο Κόσμος

 

Σήμερα σε χαρακτηρίζει μια ανασφάλεια κυρίως για θέματα οικονομικά. Μπορεί να συναντήσεις αρκετό κόσμο, να κάνεις ένα μικρό ταξιδάκι και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Έχε υπόψη σου πως το απροσδόκητο… μπορεί να σε κλονίσει όταν έχεις μάθει να λειτουργείς μόνο μέσα από προσδοκίες που έχεις αφήσει εσύ, να γίνουν δικές σου. Το σημείο αναφοράς της ζωή σου είσαι εσύ. Τώρα εδώ… αφιέρωσε τριάντα δευτερόλεπτα στον εαυτό σου. Κλείσε τα μάτια και θυμήσου… ποιος/α είσαι από πού έρχεσαι… που πας… ΠΟΥ θέλεις να πας…!

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 1, 15, 26, 35, 44, 46, 48, 71, 73.

 

 

 

Δίδυμος 9/10/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Ο Ανόητος, Το Άρμα, Οι Ερωτευμένοι, Ο Αυτοκράτορας

 

Σήμερα έχεις την διάθεση να αφεθείς και να χαλαρώσεις. Θέλεις για λίγο να μην ασχοληθείς αν γίνεται με τίποτα. Μια δικιά σου παρόρμηση ή μια πρόταση που δέχεσαι σε δελεάζει αρκετά. Να θυμάσαι ότι η αίσθηση ασφάλειας που σου δίνει το παρελθόν, μπορεί τώρα να σου μπλοκάρει τα σχέδιά σου για το μέλλον. Το σημείο αναφοράς της ζωής σου είσαι εσύ. Αξιοποίησε την δύναμη της θέλησης που έχεις και έτσι θα ανοίξεις τον δρόμο που θέλεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.