Μια συνήθεια είναι μία διακριτή συμπεριφορά που την κάνετε αυτόματα και χρειάζεται ελάχιστη προσπάθεια για να διατηρηθεί. Χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα 21 ημερών καθημερινής επανάληψης για να εξελιχθεί μια καινούργια συμπεριφορά σε συνήθεια.

Έτσι, επιλέξτε μία από τις συμπεριφορές της παραπάνω λίστας, εφαρμόστε την για 21 συνεχόμενες ημέρες και… αυτό ήταν! Θα σας γίνει συνήθεια! Θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια ευτυχισμένη σχέση με τον σύντροφό σας. Αν υπήρχε ένα κλειδί για την ευτυχία στην αγάπη και στη ζωή και, ενδεχομένως, στην επαγγελματική επιτυχία, θα ήταν να πηγαίνετε σε κάθε συνομιλία έχοντας στο μυαλό σας πάντα μια εντολή: «Απλά άκουσε».

Το πιο σημαντικό: να δείχνεις περισσότερο ενδιαφέρον για αυτό που ακούς από τον σύντροφό σου από το να θέλεις να γίνεις εσύ ο ενδιαφέρον. Να είσαι περισσότερο συνεπαρμένος από το να θέλεις να είσαι εσύ ο συναρπαστικός και να δείχνεις περισσότερη λατρεία για τον άλλον από το να είσαι εσύ ο λατρεμένος». Με το άρθρο του με τίτλο «10 συνήθειες ευτυχισμένων ζευγαριών», ο Δρ Γκούλστον προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές του για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σχέση σας. Ο Δρ Μαρκ Γκούλστον είναι ψυχίατρος, διεθνής ομιλητής και συγγραφέας μερικών διάσημων best sellers όπως «Discover the Secret to getting Through to Absolutely Anyone», «The 6 Secrets of a Lasting Relationship: How to Fall in Love Again…and Stay There», «REAL INFLUENCE: Persuade Without Pushing and Gain Without Giving In», «Get Out of Your Own Way and Get Out of Your Own Way at Work».

Το είδαμε εδώ: Thessaloniki Arts and Culture, http://www.thessalonikiartsandculture.gr Πηγή : dinfo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.