Ταύρος
Δώρα… Συνείδησης…!
Ασυνείδητα ή συνειδητά έχεις την αίσθηση ότι ψάχνεις στην ζωή σου μια «δεύτερη ευκαιρία». Αυτό μπορεί να το εκφράζεις είτε μέσα από κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις πράξη μέσα σε αυτήν την περίοδο σε κάποιους τομείς της ζωής σου, είτε μέσα από μία γενικότερη αίσθηση αλλαγής που μπορεί να αισθάνεσαι ότι έρχεται απροσδιόριστα και μη.
Εστιάσου για λίγο σε αυτά ή καλύτερα σε αυτό που αισθάνεσαι ότι σου λείπει. Εστιάσου στην έλλειψη που αισθάνεσαι ότι έχεις. Το να εστιαστείς σε αυτήν, δεν σημαίνει ότι θα την προκαλέσεις. Αντίθετα σημαίνει ότι θα την συνειδητοποιήσεις νοητικά και ακόμα καλύτερα θα μπορέσεις (αν σκάψεις πολύ βαθειά) να βρεις τις αιτίες που την δημιουργούν και τις αφορμές που την προκαλούν σε πρακτικό επίπεδο στην ζωή σου.
Ακόμα κι αν δεν μπορέσεις να λύσεις αυτό το οποίο αισθάνεσαι σαν «πρόβλημα» αυτήν την περίοδο στην ζωή σου, μπορείς τουλάχιστον να φτάσεις στο σημείο να γνωρίζεις αυτό ή αυτά που το προκαλούν και αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή στο να αποδεχθείς αυτό ή αυτά που θα ήθελες να είναι διαφορετικά για να είσαι εσύ διαφορετικός ή διαφορετική απέναντι σε αυτά που αντιμετωπίζεις, γιατί για να διαβάζεις αυτό το κείμενο, σίγουρα κάτι σε απασχολεί ακόμα κι αν αυτό είναι προς το παρόν απροσδιόριστο μέσα στο μυαλό σου.
Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που δεν σε αφήνει ήσυχο ή ήσυχη. Χρειάζεται μια διαρκεί επαγρύπνηση για να μπορέσεις να τα κουμαντάρεις. Συνέχεια αισθάνεσαι ότι πρέπει να κάνεις κάτι για να τα κρατάς σε ισορροπία και μέχρι στιγμής το κάνεις αυτό με επιτυχία. Μέσα σε αυτόν το διάστημα ή θα ζητήσεις δανεικά ή θα σου ζητήσουν… και θα βρεθείς σε δίλλημα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν θα μπορέσεις να λύσεις. Ξέρεις τι να κάνεις και θα κάνεις το σωστό. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες οικονομικές επενδύσεις καλό θα ήταν να τις κάνεις αν σε αυτές δεν εμπλέκονται άλλα άτομα που μπορεί στο τέλος να γίνουν αφορμή για να οδηγηθείς σε λάθος εκτιμήσεις. Προσπάθησε να κάνεις την καλύτερη διαχείριση που μπορείς και προς το παρόν απέφυγε να επενδύσεις ή να ξοδέψεις χρήματα που έχεις φυλαγμένα για συγκεκριμένο σκοπό. Κάνε το αυτό την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο.
Αν δεν έχεις σχέση, σκέφτεσαι πολύ έντονα το ενδεχόμενο να δημιουργήσεις μία με πολύ «σοβαρό» σκοπό. Για πολλούς και πολλές από εσάς, τώρα αυτό είναι εφικτό (και ευνοείται). Κάποια υπόλοιπα που έχεις από παρελθοντικές σχέσεις, τώρα τακτοποιούνται και σου ανοίγουν τον δρόμο προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε αυτήν εστιάσου με όλη σου την ειλικρίνεια και αυτό που θέλεις… σου έρχεται. Είτε μέσα από μία ήδη υπάρχουσα γνωριμία είτε μέσα από μία καινούργια…
Στον τομέα της εργασίας σου, πολλά αλλάζουν και πολλοί από εσάς περιμένετε τα χειρότερα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια καλή εξέλιξη που αφορά κάποιους ή κάποιες από εσάς. Αυτό το κείμενο σας αφορά όλους και για αυτό δεν πρέπει να κρίνεις εύκολα από αυτά που διαβάζεις σε ποια κατηγορία ανήκεις. Γενικότερα όμως μέσα σε όλα αυτά που γίνονται τώρα, μπορείς να κρατάς ένα λίγο μεγαλύτερο «καλάθι» από ότι συνήθως. Αν αυτό που τώρα μπορεί να σου προταθεί έχει καλό αντάλλαγμα τότε ακολούθα το. Αν όχι… προσπάθησε να κερδίσεις αυτό που είναι προς το συμφέρον σου. Αυτό θα το αποκωδικοποιήσεις την κατάλληλη στιγμή. Απλά κράτα το στο μυαλό σου.
Ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο, ανάμεσα σε αυτό που αφήνουμε πίσω και σε αυτό που έρχεται, υπάρχει κάτι που το λέμε συνέχεια αλλά δεν μπαίνουμε στον κόπο να το σκεφτούμε και τελικά δεν συνειδητοποιούμε την αξία που έχει… η αλλαγή.
Η αλλαγή δεν είναι κάτι που υπήρχε στο παρελθόν. Δεν είναι κάτι που θα υπάρχει στο μέλλον. Είναι αυτό που συμβαίνει ανά πάσα στιγμή συνέχεια μέσα σε όλες τις καταστάσεις. Αυτόν τον όρο τον χρησιμοποιούμε κάθε φορά που κάτι πρέπει να «πεθάνει» να αλλάξει μορφή… για να γίνει (να γεννηθεί) κάτι άλλο (καινούργιο).

Leave a Reply

Your email address will not be published.