Οι αριθμολογικές τάσεις του Δεκεμβρίου από τον Athan www.facebook.com/athan.zervas Πηγή: www.astropedia.gr

Καλό μήνα σε όλες και όλους! Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας που ανακινεί θέματα καρδιάς και συναισθηματικής ασφάλειας. Αποφάσεις και συνειδητοποιήσεις, πράξεις και κινητοποιήσεις του προηγούμενου μήνα τώρα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται και να δείχνουν τις πτυχές που χρειάζονται περισσότερη μελέτη ή εμβάθυνση ή περαιτέρω σχεδιασμό.

Αισθηματικά Ένας αρκετά συναισθηματικός μήνας που ανακινεί θέματα καρδιάς και θέματα συναισθηματικής ασφάλειας. Οι τάσεις που δημιουργούνται έχουν ως κεντρικό άξονα την έννοια της συν-ύπαρξης και της συν-εργασίας μέσα στην σχέση και το θέμα που διαπραγματευόμαστε με τον εαυτό μας σε συνειδητό ή υποσυνείδητο επίπεδο είναι το κατά πόσο νοιώθουμε ασφαλείς, ικανοποιημένοι και γεμάτοι από την σχέση που έχουμε ή από τον ίδιο τον σύντροφο, με αφορμή την στάση που κρατάει απέναντί μας. Σε βαθύτερο επίπεδο ερχόμαστε σε επαφή με τις ουσιαστικές και αληθινές ανάγκες μας που μας πιέζουν να εκδηλωθούν και να βρουν ικανοποίηση. Αυτός ο μηχανισμός που ενεργοποιείται μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και οι σχέσεις να κλυδωνιστούν από εξάρσεις και υπερβολές. Αν δούμε κατάματα και αναγνωρίσουμε τις πραγματικές συναισθηματικές αναγκες που έχουμε, θα μπορέσουμε αυτόν τον μήνα να διαχειριστούμε πιο ώριμα την σχέση μας και να αναδειχτούν υπέροχες και ικανοποιητικές διαδικασίες.

Επαγγελματικά Ο μήνας εστιάζεται στις συνεργασίες και στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Οι συνάδελφοι μας κρίνουν και μας μετράνε, αλλά το ίδιο και εμείς αυτούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις που μπορεί να ξεφύγουν λίγο από το μέτρο και τα πράγματα από επαγγελματικά να περάσουν σε πιο προσωπικο επίπεδο. Καλό είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και προ πάντων την λογική μας και να αποφύγουμε τέτοιες εξελίξεις που μόνο ανατροπή θα φέρουν. Ο μήνας ευνοεί την αρμονία και την σωστή συνεργασία και εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος αυτή την περίοδο. Ακόμη και στα επαγγελματικά θέματα, τα πάντα περνάνε μέσα από την σχέση που έχουμε με το περιβάλλον μας και αυτό χρειάζεται περισσότερο να φροντίσουμε και να ενισχύσουμε κατά την διάρκεια αυτού του γιορτινού μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.