Κροκόδειλος: Το όνειρο αυτό μπορεί να το δει ένας άπονος άνθρωπος,  ο οποίος δείχνει σε άλλους ένα ψεύτικο πρόσωπο και κάνει ότι λυπάται, ενώ στην πραγματικότητα ωφελείται να συμπεριφέρεται, όπως το ζώο αυτό που χύνει κροκοδείλια δάκρυα για να ωφεληθεί. Μήπως προσπαθείτε με πλάγια μέσα λοιπόν να φάτε κάποιον; Μήπως καταβροχθίσατε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να μασήσετε; Αν δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά, ο Σήφης της Κρήτης σας έκανε τη ζημιά και είδατε αυτό το όνειρο.  Μπορεί όμως, να σας επηρέασε και το μπλουζάκι lacoste που φορέσατε. Ένα όνειρο έχει περίεργες ερμηνείες,  που τις περισσότερες φορές ισχύει αυτή που δεν  φαντάζεσαι.

Κρύσταλλο: Όταν βλέπει κάποιος κρύσταλλο σημαίνει ότι βλέπει τα πράγματα πολύ πιο καθαρά με νηφάλιο νου, παρά όταν ήταν επηρεασμένος από άγχη, φοβίες και στεναχώριες.

Κρυφτό: Δείχνει δειλό και αναποφάσιστο άτομο.

Κυβέρνηση: Αν δείτε ότι είστε μέλος της κυβέρνησης σημαίνει ότι ασκείτε έλεγχο στη ζωή τη δική σας και των άλλων. Προσέξτε μόνο μην γίνετε αντιπαθητικοί στους άλλους με την τακτική αυτή.

Κύκλος: Αν είναι ολοκληρωμένος δείχνει ότι βαδίζετε σωστά το δρόμο του πεπρωμένου.

Κύκνος: Αυτό το όνειρο το βλέπουν αυτάρεσκα άτομα και ναρκισσιστές.

Κύμα: Τα μεγάλα κύματα είναι ασθένεια, τα μικρά εμπόδια.

Κυψέλη: Όποιος δει αυτό το όνειρο είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του και βαδίζει προς την ευτυχία.

Λ

Λαβύρινθος: Δείχνει ότι το άτομο είναι πολύ μπερδεμένο και κλεισμένο στον εαυτό του και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει διέξοδο και λύση.

Λάδι: Δείχνει τα πλούτη και την ενέργεια. Επίσης τα αιθέρια έλαια όταν δούμε ότι τα αλείφουμε πάνω μας έχουν την εξήγηση της χαλαρότητας και του αισθησιασμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.