Σπαθί: Το σπαθί σημαίνει  κάποιον όρκο που κάνατε και δεν πρέπει να παραβιάσετε.

Σπατάλη: Αυτό το όνειρο δείχνει ότι η αγάπη σας για κάποιον πάει χαράμι. Το αντίθετο είναι χαλάλι και δυστυχώς εδώ δεν ισχύει.

Σπάω:  Αν δείτε ότι σπάτε πράγματα, είναι μια εκτόνωση, που στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να πράξετε. Κάτι ή κάποιος υπάρχει στη ζωή σας, που σας φέρνει σ’ αυτή την κατάσταση. Πρέπει να απαλλαγείτε απ’ αυτόν, είτε είναι σχέση είτε εργασία.

Σπηλιά: Αυτό το όνειρο το βλέπουν ανασφαλή άτομα, που νιώθουν την ανάγκη να χωθούν βαθιά, διότι φοβούνται.  Αυτή η ασφάλεια αφορά τα προβλήματα που περιμένουν να λυθούν απ’ αυτούς, διότι οι ίδιοι φοβούνται να αντιμετωπίσουν την αλήθεια.

Σπίρτο ή οινόπνευμα (έχουν την ίδια εξήγηση) : Όποιος τα δει είναι έτοιμος να πάρει φωτιά αλληγορικά. Το σπίρτο (όχι το οινόπνευμα εδώ) μπορεί να φωτίσει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας και να βγάλει στο φως όσα κατά καιρούς κρύβετε. Επίσης, μπορεί να φωτίσει και την καλή μας πλευρά και να φανεί ο πραγματικός μας χαρακτήρας, που πολλοί θα τον αγαπήσουν και θα τον εκτιμήσουν. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί και να σας κάψει όταν φτάσει η φλόγα  ως το τέλος.

Σπίτι: Το σπίτι είναι η ψυχή μας. Εκεί που ανήκουμε.  Δείχνει την ασφάλεια.  Επίσης, το σπίτι μας υπενθυμίζει στο όνειρο ότι υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες που πρέπει να βάλουμε και κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσουμε. Μπορεί να σκέφτεστε ότι αυτή τη στιγμή θέλετε να παντρευτείτε, να δημιουργήσετε οικογένεια. Για να πετύχει πρέπει να μπαίνει  το φως του ήλιου μέσα από τα ανοιχτά παράθυρα  ή να είναι ανοιχτά τα δωμάτια και οι τοίχοι να έχουν χαρούμενα χρώματα. Τα βάζα να είναι γεμάτα λουλούδια. Θυμηθείτε λοιπόν πως βρήκατε αυτό το σπίτι γεμάτο πράγματα, άδειο; Και η επίπλωση κανονική; Μήπως το σπίτι είναι αφιλόξενο; Μήπως σκέφτεστε να κάνετε μετακόμιση ή ανακαίνιση; Άρα, όλα εξαρτώνται από την εικόνα αυτού του σπιτιού. Αν ανακαλύψετε ένα νέο δωμάτιο που δεν ξέρατε την ύπαρξή του σημαίνει ότι κάνετε νέες ανακαλύψεις στη ζωή σας, στον εαυτό σας, στον τρόπο που ενεργείτε, που σκέφτεστε. Το σπουδαιότερο είναι ότι ξεκινάτε ένα νέο σχέδιο, παίρνετε μια  σημαντική απόφαση για τη ζωή σας και θα πετύχει ανάλογα με τη μορφή που θα δείτε το σπίτι σας. Άτομα με κατάθλιψη, άτομα που παραμελούν τον εαυτό τους  μπορεί να δουν το σπίτι τους γεμάτο σκουπίδια, βρώμικο  και παντού να υπάρχουν ιστοί από αράχνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.