Βράχος, πέτρα: Είναι μια εκτόνωση μετά από μια υπερένταση που έχει το άτομο.

Γ

Γάλα: Δείχνει ένα άτομο που έχει ανάγκες και θέλει να ικανοποιηθεί. Όταν το πίνει αυτή η ικανοποίηση επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο αν το γάλα έχει ξινίσει, δείχνει ότι είναι ανικανοποίητος. Αν πιει αϊράνι  με τη  θέλησή του όμως, δηλώνει ότι μπορεί να ικανοποιηθεί και με τα λίγα που του δίδονται. Από το τίποτα, καλό είναι κι αυτό. Αν είναι μουσουλμάνος δεν έχει εξήγηση.

Γάτα: Η πανουργία φαίνεται σ’ αυτό το όνειρο.

Γέννηση: Ένα νέο σχέδιο γεννιέται.

Γεράκι: Αν είμαστε γεράκι, σημαίνει το όνειρο ότι πρέπει να φερόμαστε όπως αυτό το πουλί για να πετύχουμε. Αν άλλος είναι γεράκι, κάποιος μας ενημερώνει, στο όνειρο, ότι πρόκειται να μας επιτεθεί και να φυλαγόμαστε.

Γέφυρα: Ανάλογα πώς τη βλέπουμε, βαδίζουμε και στη ζωή. Είναι κακό να μη στηρίζεται πουθενά, γιατί έχουμε το φόβο να πέσουμε στο κενό.

Γη: Δείχνει τη σταθερότητα.  Τη σιγουριά που έχουμε.  Αν μας θάβουν στη γη ζωντανούς σημαίνει ότι μερικά προβλήματα κινδυνεύουμε να μας θάψουν. Αν σκάβουμε εμείς σημαίνει ότι θέλουμε να βγάλουμε τις κρυφές μας επιθυμίες στο φως.

Γιατρός: Μπορεί να είναι θεραπευτικό όνειρο ή αλληγορικά να είναι κάποιος άγιος.

Γίγαντας: Αν τον νικήσουμε, θα ξεπεράσουμε ένα μεγάλο εμπόδιο που μας έφραζε το δρόμο. Το αντίθετο θα γίνει, αν μας νικήσει αυτός.

Γκαρσόνι: Αντιπροσωπεύει ένα φίλο που μας βοηθά στα προβλήματά μας, έτοιμο να μας προσφέρει… Τι προσφέρει στο δίσκο, αυτή είναι η προσφορά του.  Αν το γκαρσόνι ήμασταν εμείς χρειάζεται να βοηθήσουμε μόνοι μας τον εαυτό μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.