Η Δίδυμη Φλόγα σας θα σας ξεσηκώσει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας! Μπορείτε να το διαχειριστείτε αυτό?

Οι συνενώσεις των Δίδυμων Φλογών έχουν τη δυνατότητα να είναι ένας ολόκληρος κόσμος εντελώς πέρα από ότι έχουμε βιώσει στις προηγούμενες σχέσεις μας. Εντελώς διαφορετικός στην πραγματικότητα! Αυτές οι προηγμένες πνευματικές Αδελφές Ψυχές μας φωτίζουν και αντανακλούν πάνω μας αναμφίβολα όλα τα δικά μας θέματα.

Οι σχέσεις των Δίδυμων Φλογών αποτελούν την απόλυτη πρόκληση. Σας εμπνέουν να θεραπευτείτε εντελώς εσωτερικά αλλά αν δεν είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από την κακή σας συμπεριφορά, το δράμα και τις αρνητικές πεποιθήσεις, τότε μάλλον δεν θα είστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχετε ολοκληρωμένη σύνδεση. Το Σύμπαν επιτρέπει συνήθως αυτή την ένωση μόνο όταν και οι δύο σύντροφοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι έτοιμοι να βιώσουν την ολότητα της σχέσης.

Εσείς λοιπόν έχετε συναντήσει τη δική σας Δίδυμη Φλόγα?

Οι πιθανότητες είναι μάλλον πώς όχι. Οι συναντήσεις αυτές είναι σπάνιες και οι Δίδυμες Φλόγες είναι περισσότερο πνευματικές παρά γήινες. Ή τουλάχιστον αυτό γινόταν μέχρι τώρα για αιώνες.

Μέχρι την αυγή της εποχής του Υδροχόου, το συνηθισμένο ήταν η Δίδυμη Φλόγα σας, να σας υποστηρίζει πνευματικά. Βλέπετε η Δίδυμη Φλόγα σας είναι μία ανεξάρτητη και αυτόνομη μονάδα. Ναι είναι το άλλο σας μισό, το άλλο κομμάτι από εσάς. Όμως όπως κι εσείς, είναι ολοκληρωμένες υπάρξεις και μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς εσάς.

Οι πιθανότητες είναι ότι εσείς θα συνδεθείτε μαζί τους μόνο όταν θα έχετε φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο ανεξαρτησίας μέσα σας έτσι ώστε θα μπορέσετε να τα καταφέρετε και χωρίς αυτές.

Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ ρομαντικό. Όμως η σύνδεση με τη Δίδυμη Φλόγα είναι τόσο ισχυρή που έχει να κάνει περισσότερο με το πνεύμα και τη ψυχή παρά με μια απλή σωματική ένωση, αν και όλα αυτά μπορείτε να τα έχετε, αν είστε αρκετά τυχεροί να πετύχετε να ενωθείτε σε αυτή τη ζωή.

Πολλοί άνθρωποι συνδέονται με τον/την σύζυγό τους ή με την Αδελφή Ψυχή τους κατά την παιδική τους ηλικία. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι χαρακτηριστικό για τις Δίδυμες Φλόγες να συνδέονται στην παιδική ηλικία. Συνήθως οι δύο πλευρές πρώτα πρέπει να φτάσουν σε ένα ορισμένο επίπεδο εξέλιξης ή δόνησης και μετά το Σύμπαν να επιτρέψει αυτή την ένωση.

Δεν θα πέσετε τυχαία πάνω στη Δίδυμη Φλόγα σας, ούτε θα παρεκκλίνετε της πορείας σας για να την συναντήσετε. Είναι εντελώς απλό, όταν θα είναι ο κατάλληλος χρόνος, θα βρείτε ο ένας τον άλλον.

Είναι πολύ σύνηθες για μια Δίδυμη Φλόγα να βρίσκεται σε άλλη χώρα ή ήπειρο και πολύ απίθανο να βρίσκεται στη γειτονιά σας. Επειδή πρόκειται κατά κύριο λόγο για μια πνευματική σχέση, το Σύμπαν θέλει να δοκιμάσει καταστάσεις, κρατώντας τις Δίδυμες Φλόγες χώρια για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι η ένωση δύο ψυχών που ενδεχομένως έχουν επιστρέψει από την κόλαση και βρίσκοντας τελικά ο ένας τον άλλον, όλα αποκτούν επιτέλους το νόημα τους.

Η ένωση αυτή είναι ότι περισσότερο έχετε επιθυμήσει. Είναι αμοιβαία και σας αλληλοσυμπληρώνει. Ούτε ανεκπλήρωτη, ούτε μονόπλευρη. Ούτε δυσλειτουργική, ούτε συν-εξαρτώμενη. Πραγματικά, δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ εσάς και της Δίδυμης Φλόγας σας. Είναι μια πλευρά σας, ακόμα και τώρα. Οι πιθανότητες είναι, να περιμένουν να σας βρουν ακόμα και τώρα που μιλάμε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.