Ν. ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ 19η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! Από την Ματίνα Φατούρου

Τηλ. επικοινωνίας: 6906608327

TheAsteroskoni.blogspot.gr
Η Ν.Σελήνη στην 19η μοίρα του Ζυγού, σχηματίζεται τα χαράματα της 13ης Οκτωβρίου και για την ακρίβεια στις 3.05’ π.μ.!
Όπως κάθε χρόνο, η Ν. Σελήνη στον Ζυγό, δίνει μια ευκαιρία να τεστάρουμε και να επαναφέρουμε την αρμονία σε προσωπικές, οικογενειακές, φιλικές σχέσεις και συνεργασίες.
Φέτος, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, από τις 17/9ου μέχρι τις 10/10ου, επανεξετάσαμε την συμπεριφορά μας, τόσο εμείς όσο και οι άλλοι και επανερχόμαστε δριμύτεροι! Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, ώσπου να επανέλθει ο Ερμής στην ίδια μοίρα, απ’ όπου ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, θα διορθώσουμε ό,τι δεν είναι όπως εμείς το επιθυμούμε!
Σ’ αυτή την Ν. Σελήνη, συμμετέχουν, ο Ερμής, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας. Ο ωροσκόπος, σε ένα ζώδιο της φωτιάς, στην 24η μοίρα του Λέοντα, σε εξάγωνο με τα φώτα, μια ευνοϊκή συγκυρία, μας μηνύει πως οι αλλαγές, θα είναι σταθερές και με θετικές συνέπειες!
Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε, πως η Ν.Σελήνη, δείχνει την προσπάθειά μας θα ξεφύγουμε από κατεστημένα και συνήθειες και οι προσπάθειές μας θα είναι επίμονες για να επιτύχουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας.
Επηρεάζονται άμεσα, όσοι έχουν Ήλιο κοντά στην 19η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων, δηλαδή Κριοί γεννημένοι από 5-13/4ου, Καρκίνοι γεννημένοι από 8-16/7ου, Ζυγοί γεννημένοι από 10-18/10ου και Αιγόκεροι γεννημένοι από 7-15/1ου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες σε γενέθλιο και προοδευτικό ωροσκόπιο κοντά στην 19η μοίρα.
Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη, βρίσκονται σε μια όψη ταυ τετραγώνου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που δείχνει πως όλα θα τρέξουν, καθώς θα υπάρχει έντονο το παρορμητικό στοιχείο και οι στόχοι μας μαζί με τις επιθυμίες μας θα εκφραστούν γρήγορα και δυναμικά.
Οι συνέπειες θα φανούν στο εγγύς μέλλον και η αρμονία, κύριο μέλημα του Ζυγού, θα επέλθει μέσα από συζητήσεις, επανεξετάσεις και αντιπαραθέσεις. Βέβαια, στην αρχή δεν θα έχουμε την δυνατότητα να διαχειριστούμε όλα αυτά, αλλά στην πορεία των ημερών, όλα θα εξισορροπηθούν και θα λάβουμε όσα μας ανήκουν με δίκαιο τρόπο, θα σταθούμε ισάξια μπροστά στους άλλους και θα νιώσουμε πως όλα παίρνουν τον σωστό δρόμο!
Η Νέα αυτή Σελήνη, μας περνάει σε ένα επόμενο στάδιο ωριμότητας και μας μηνύει πως πρέπει να δούμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι, αλλά και να το εκφράσουμε σε σχέσεις και συνεργασίες!
Κανείς δεν θα βγει χαμένος από την συγκυρία αυτή, αλλά αντιθέτως, οι αλλαγές που θα συμβούν θα είναι καθοριστικές και οι επιλογές ανάλογες των αναγκών μας.
Δράστε όπου απαιτείται, αλλά έχετε υπ’ όψιν σας, πως δεν είναι ανάγκη να κάνετε τομές εκεί που τα πράγματα μπορούν να βρούνε λύσεις. Ανανεώστε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας και εξελιχθείτε μέσα από αυτές. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με οργανωτικό πνεύμα!
Αν χρειαστεί ν’ αποχωρήσετε από σχέσεις και συνεργασίες, να γίνει με συνείδηση και γνώση πως δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή και αναθεώρηση.
Οι ημέρες που έρχονται, είναι πάντως πολύ ευνοϊκές για νέες σχέσεις και συνεργασίες, για να πάρουμε τα ηνία του εαυτού μας στα χέρια μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας βοηθήσουν να πετάξουμε συνήθειες και κατεστημένα και να δρομολογήσουμε την πορεία μας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο και ανανεωτικό δεκαπενθήμερο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.