3 ερωτήσεις για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας

Από την Λίζα Κ.

Σε κάθε σχέση, είτε είναι με έναν εραστή, με μια σύζυγο, ή με κάποιον που εργάζεστε μαζί, μπορεί να αναρωτιέστε:  Γιατί ενεργούν με αυτόν τον τρόπο; Πρόκειται να μου τηλεφωνήσουν; Τους αρέσω άραγε; Θα κάνουν αυτό που θέλω; Τι μπορεί να βελτιώσει τη σχέση μας;

Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες για τις σχέσεις σας χρησιμοποιώντας απλά τη διαίσθησή σας για να «διαβάσετε το μυαλό κάποιου άλλου» ή τουλάχιστον να αντιληφθείτε ενστικτωδώς τι συμβαίνει από τη δική τους πλευρά. Αυτό μπορείτε να το κάνετε, θέτοντας τις σωστές ερωτήσεις στη διαίσθησή σας. Η διαίσθησή σας θα ανταποκρίνεται πάντα σε μία ερώτηση γιατί το μυαλό σας θέλει πάντα να απαντήσει σε μια ερώτηση που του τίθεται. Το διαισθητικό μυαλό σας είναι η σύνδεσή σας με το σύστημα της διαίσθησή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαισθητικό μυαλό σας για να συγκεντρώσετε διάφορα μηνύματα, και στη συνέχεια, η συνείδησή σας θα ταιριάξει τα κομμάτια, που θα αποκαλύψουν μια απάντηση που θα βγάζει νόημα για εσάς.

Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο πολλές πληροφορίες μπορεί να σας δώσει η διαίσθησή σας για τη σχέση σας με οποιονδήποτε άνθρωπο. Η διαίσθησή σας θα σας δώσει ουδέτερες πληροφορίες σχετικά με τις σχέσεις σας ρίχνοντας φως σε ό, τι αποτελεί κίνητρο για κάποιον και τον κάνει να ενεργεί με τον τρόπο που ενεργεί καθώς και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το από πού προέρχεται. Το πώς ενεργεί ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μην έχει καμία σχέση με εσάς ή μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε. Όταν θέτετε μια ανοιχτή ερώτηση στην διαίσθησή σας θα λάβετε πολύ περισσότερες ενστικτώδεις πληροφορίες από ό, τι αν απλά κάνετε μία ολική ερώτηση που η απάντηση θα είναι «ναι ή όχι».

Leave a Reply

Your email address will not be published.