Πέντε σημάδια ότι είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι

Της Cori Savenelli

Πως γνωρίζετε ότι είστε ερωτευμένοι?

1. Σας είναι απολύτως ξεκάθαρο.

Πολύ συχνά μπαίνουμε σε μια σχέση για τους λάθος λόγους και μονίμως εμφανίζονται στο προσκήνιο δεύτερες σκέψεις και ερωτήματα. Σίγουρα με ελκύει? Είμαι έτοιμος για σχέση αυτή τη στιγμή? Θα γνώριζα αυτόν τον άνθρωπο στους φίλους μου και την οικογένεια μου? Κερδίζει αυτός ή αυτή αρκετά χρήματα? Είναι το άτομο αυτό πιο προβληματικό από ότι αξίζω? Μπορώ να ανεχτώ αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του? Σκεφτόμαστε και λέμε επίσης « μεγαλώνω, εξάλλου πρέπει να σκεφτώ και το μέλλον μου». Όταν είμαστε ερωτευμένοι δεν έχουμε καθόλου ενδοιασμούς παρά μόνο αμοιβαίο σεβασμό.

Στον έρωτα αυτές οι σκέψεις δεν απασχολούν καθόλου το μυαλό μας, ή τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσαν να μας αποτρέψουν από το να συνεχίσουμε τη σχέση μας με το άτομο. Έχουμε την αίσθηση της ενότητας μαζί του ή της, νοιώθουμε ότι κάθε εμπόδιο είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί και ότι η εμπιστοσύνη είναι εφικτή, ακόμα και για τους πιο επιφυλακτικούς. Είναι ολοφάνερο ότι εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος, και δεν έχουμε αμφιβολίες για την αφοσίωση που τρέφει και το άλλο άτομο προς εμάς. Με λίγα λόγια νοιώθουμε ευτυχείς!

2. Ελκύεστε πολύ έντονα από το άτομο.

Δεν αναφέρομαι στην επιφανειακή έλξη ή τον θαυμασμό που σας προκαλεί η εξωτερική ομορφιά ενός ανθρώπου. Αναφέρομαι στην έντονη επιθυμία να συνδεθείτε με το άτομο τόσο ολοκληρωτικά όπου η φυσική επαφή είναι ηλεκτρική! Η λαχτάρα που έχετε απλά και μόνο να ακουμπήσετε το χέρι του ατόμου ή να βρίσκεστε μαζί του σας προκαλεί μια δίψα που νοιώθετε ότι δεν την έχετε ξανά βιώσει με κανένα άλλο άτομο. Είναι μια αίσθηση που την έχετε είτε βλέπετε το άτομο με ατημέλητη εμφάνιση είτε στις ομορφιές του!

Leave a Reply

Your email address will not be published.