spiritual-signs-of-love-750x400

3. Επικοινωνείτε μεταξύ σας δίχως δυσκολία.

Υπάρχει ένα είδος επικοινωνίας που συμβαίνει όταν καταλαβαίνεται ότι αυτά που λέτε δεν ακούγονται απλά αλλά κατανοούνται σε ένα βαθύτερο επίπεδο από το άλλο άτομο όπου δεν θέλει τίποτα περισσότερο απ’ το να σας γνωρίσει να σας καταλάβει και να σας στηρίξει σε ότι και αν κάνετε. Αισθάνεστε τον σεβασμό που έχει για εσάς , εισπράττετε τον θαυμασμό του για τον πραγματικό σας εαυτό, το μυαλό το σώμα και την ψυχή σας, υποκριτικότητα και μυστικοπάθεια δεν υπάρχει, και απλά επιθυμείτε να κάνετε ο ένας τον άλλο να νοιώσει ασφαλή και αξιαγάπητο.

4. Δεν φοβάστε.

Όταν είστε ερωτευμένοι, δεν φοβάστε για τυχόν αρνητικές εκβάσεις. Είστε αισιόδοξοι. Δεν κατακλύζεστε από απαισιόδοξες σκέψεις ή αμφιβολίες , δεν πασχίζετε να συνθέσετε τα χαμένα κομμάτια σας, δεν νοιώθετε ότι μπορεί να πληγωθείτε από τον άλλον. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν έχετε μια ρεαλιστική οπτική της ζωής, ή ότι δεν γνωρίζετε ότι μπορεί να συμβούν γεγονότα που αλλάζουν την πορεία σας, αλλά ότι πολύ απλά αυτό το συναίσθημα δεν σας απορροφά, και δεν δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε την σχέση σας χωρίς φόβο.

5. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη.

Συχνά όταν νομίζουμε ότι έχουμε βρει τον κατάλληλο, βιαζόμαστε να δομήσουμε την ζωή μας άμεσα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πάει κάτι στραβά στη σχέση και τερματιστεί. Όταν είμαστε ερωτευμένοι δεν κατακλυζόμαστε από αγχωτικά αισθήματα για ολοκλήρωση ή γάμο ή να ζήσουμε μαζί άμεσα παραβλέποντας όλα αυτά που πρέπει να προηγηθούν της επισημοποίησης και όπου θα κάνουν τα θεμέλια της μονιμότητας πολυτιμότερα και σταθερότερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.