Από την Αστρολόγο Βεδικής Αστρολογίας Veda Sastra

Σε αυτή την Σεληνιακη εκλειψη στην αστρικη Παρθένο επιθυμούμε να ξεπεράσουμε ασάφειες και σύγχυση και να δουλέψουμε ετσι ωστε να ανασυνδέσουμε τα στοιχεία και να αναδιοργανώσουμε την ζωή μας .Θέλουμε να βρούμε δηλαδή και να οργανώσουμε αυτές τις λεπτομέρειες και τα μικρά πράγματα που θα μας οδηγήσουν σε καλύτερη εξέλιξη και πορεία . Μπορεί αυτο να περιλαμβάνει καλύτερη οργάνωση στο σπίτι στην δουλειά στην διατροφή η στην καθημερινότητα μας ,μια γραφειοκρατικά υπόθεση που εκκρεμεί η σύνθεσή ενός κειμένου η καποια θεματα υγειας .

 

Αισθανόμαστε οτι μας κατακλύζουν ολες αυτές οι υποθέσεις που κατά κάποιο τρόπο είναι δύσκολο να διεκπεραιώσουμε και να βάλουμε σε μια σειρά . Η Σεληνη στην Παρθένο το επιζητεί, άλλα ο Ερμής στους Ιχθεις προβάλλει πολλά εσωτερικά ερεθίσματα και απογείωση της φαντασίας ώστε επουδενι δεν μπαινει στην διαδικασία της πραγματιστικής ανάλυσης στοιχείων και πιθανοτήτων .Θα κανει λίγο από όλα χωρίς να επικεντρωθεί σε αυτό που πρέπει. Από την άλλη, η επιρροή του Ραχου στην Σεληνη προσθέτει μια νότα εμμονής και διάθεση παραποίησης του ξεκάθαρου προφίλ της Παρθένου.

 

Μπορεί να νοιωσετε ετσι μια ψυχαναγκαστικη ανάγκη να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση που δεν ειναι αυτη που ενδεικνύται την δεδομένη στιγμή λόγω κακής εκτίμησης ,ιδεοληψίας ,υπεραισιοδοξιας η υπερδιεργεση της φαντασίας . Οι σκιες του Ραχου ειναι πολλές και εμφανίζονται με την μορφή διανοητικής και οχι βιωματικής γνώσης ,φοβίες σχετικές με την υπερβολική ακρίβεια που απαιτείται, τυχοδιωκτισμοι και παράκαμψη των κανόνων . Πολλές κινήσεις εξαγνισμού και εκκαθάρισης μπορει να έχουν κρυφή ατζέντα ενω υπάρχουν στοιχεία υπερβολικής διανοητικής ανάλυσης ,ανησυχίας και επίκρισης σύμφωνα με τις τάσεις της Παρθένου . Η έκλειψη γίνεται στην Χαστα Ναξατρα, που εχει ως βασικό συμβολισμό ενα χέρι,μια παλάμη όπως απεικονιζεται στις θεότητες στην μουντρα της ευλογίας Η Χαστα υλοποιεί πράγματα μέσα απο προσωπική εργασία κυρίως με τα χέρια όπως κηπουρική ,κατασκευές,μαγειρική , καθαριότητα η συγγραφή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.