Καλογριά: Είναι κακό όνειρο για ζευγάρια και για παιδιά.  Στα ζευγάρια δίνει διαζύγιο ή χηρεία και στα μωρά ασθένειες. Στην ελεύθερη κοπέλα εμπόδια να βρει σύντροφο ή αν έχει δεσμό χωρισμό.

Καλοκαίρι: Ευτυχισμένος όποιος ονειρευτεί το καλοκαίρι.

Καλωσόρισμα: Είτε καλωσορίζουμε κάποιον είτε μας καλωσορίζει έχει την εξήγηση ότι μπορείτε να υλοποιήσετε πια τα σχέδιά σας και τις αποφάσεις που πήρατε. Ήρθε η στιγμή να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Κάμερα: Ένα άτομο που έχει σαν χόμπυ τη φωτογράφηση και τις βιντεολήψεις θα βλέπει πιο συχνά κάμερες. Γι’ αυτό το άτομο μπορεί να είναι η ζωή του. Αν φωτογραφίζουμε λοιπόν κάποιον, ήρθε ο καιρός να τον δούμε πιο αντικειμενικά, να εστιάσουμε ακριβώς πάνω σ’ αυτό το άτομο.  Αν η κάμερα χάλασε τη στιγμή που θέλαμε να φωτογραφίσουμε κάποιον, αυτό το άτομο δεν είναι ό,τι καλύτερο για μας.   Επίσης, ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε κάμερα.

Καμπάνα: Ο χτύπος της δηλώνει συχνά το θάνατο.  Αν μια γυναίκα δει ότι χτυπούν καμπάνες δεν μπορεί να κρατήσει τα μυστικά που της εκμυστηρεύονται. Θέλει να τα πει.

Καμπαρέ: Όποιος δει ότι διασκεδάζει σε καμπαρέ έχει στο νου του να κάνει κάτι ριψοκίνδυνο και επικίνδυνο, που μπορεί να του στερήσει την ίδια του τη ζωή.

Καμπίνα πλοίου: Αν δείτε ότι είστε απομονωμένοι σε καμπίνα πλοίου, σημαίνει ότι σας αρέσει να απομονώνεστε από τα προβλήματα ή κρύβετε τα αισθήματά σας.

Κανόνι: Όποιος δει κανόνι σημαίνει ότι άρχισε να γίνεται σπουδαίος στα μάτια των άλλων.

Καπέλο: Αλλαγή προσωπικότητας.

Κάπνισμα: Στεναχώρια.

Καπνός: Ίσως να μη βλέπουμε καθαρά τι γίνεται γύρω μας. Καπνός χωρίς φωτιά δεν βγαίνει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.