Αναζήτηση: Είναι η προσπάθεια να δομήσουμε ξανά το χαμένο μας εαυτό.

Αναμονή: Αν οι άλλοι είναι ήρεμοι κι εμείς ανήσυχοι είναι κακό όνειρο. Καλό όνειρο είναι το αντίθετο.

Ανατριχίλα, ρίγος: Η ψυχή αισθάνεται ότι θα κάνουμε κάτι ριψοκίνδυνο. Μας προτρέπει να μην το κάνουμε.

Ανδρισμός: Όταν ένας άνδρας φοβάται γι’ αυτό, είναι οι πραγματικές του φοβίες που τις ονειρεύεται. Είναι λοιπόν όνειρο φοβίας κι αυτό.

Ανεμοθύελλα: Είναι κακό όταν μας παρασέρνει.

Αόρατος: Είναι όνειρο επιθυμίας, που δηλώνει ότι θέλετε να είστε απαρατήρητοι, να χαθείτε από μια δύσκολη στιγμή. Αυτό το όνειρο δείχνει άτομο δειλό, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια, όποια κι αν είναι. Άτομο πολύ ντροπαλό με έλλειψη αυτοπεποίθησης επίσης μπορεί να δει αυτό το όνειρο.

Απαγγελία: Είναι ένα όνειρο, που πηγάζει από τα παιδικά μας χρόνια. Αν μας μάλωνε ο δάσκαλος που ξεχνούσαμε τα λόγια μας, αν μας έλεγαν πιο δυνατά δεν έφαγες τίποτα σήμερα, είναι τραύματα που μας κυνηγούν ακόμα.

Απαλλαγή: Αν το άτομο δει ότι απαλλάσσεται, θα ελευθερωθεί από τα προβλήματά του.

Απάτη: Είναι πάντα προειδοποιητικό όνειρο.

Απειλή: Είναι όνειρο φοβίας για ένα πρόβλημα που δεν λύσαμε ή ένα άτομο που δεν ξεκαθαρίσαμε ακόμα τους λογαριασμούς μαζί του.

Απιστία: Όνειρο επιθυμίας. Το βλέπουν άτομα που έχουν σύζυγο, αλλά δεν έχουν σύντροφο, τις παραμελεί με τις δουλειές του και τα άτομα που έχουν εμμονές, ζήλια και ανασφάλειες.

Αποκάλυψη: Σημαίνει ότι ο κλειστός δρόμος άνοιξε.

Απομόνωση:  Αγοραφοβικό όνειρο.

Απόσταση: Είναι η ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και γεγονότα.

Αποτυχία: 50% προγνωστικό όνειρο και 50% αντίθετο.

Αποχαιρετισμός: Είναι ένα όνειρο, που συνδέεται δυστυχώς με την πραγματικότητα. Ο αποχαιρετισμός στο όνειρο είναι αποχαιρετισμός και στην πραγματικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.