Πίσσα: Είναι θεραπευτικό μέσο στο όνειρο.

Πλοίο: Ένα συνηθισμένο όνειρο για τα πολυταξιδεμένα άτομα. Το ταξίδι με πλοίο αναζωογονεί. Έχει καλή ερμηνεία αν τα αισθήματά μας ήταν ευχάριστα. Όταν το πλοίο χαλάσει και μπούμε σε άλλο σημαίνει ότι αυτός ο δρόμος που τραβάμε δεν οδηγεί εκεί που θέλουμε, αλλά πρέπει να αλλάξουμε δρόμο, αλληγορικά πλοίο. Αν χάσαμε το πλοίο σημαίνει  ότι μια κίνησή μας δεν ήταν η σωστή και χάσαμε την ευκαιρία να ευτυχήσουμε. Αν το πλοίο δεν ήρθε ακόμη σημαίνει  ότι η ζωή μας χρωστά και θα μας αποζημιώσει στο μέλλον, όχι τώρα.

Πνίξιμο: 50% προγνωστικό όνειρο. Επίσης σημαίνει, ότι πνίγεστε σε ένα ωκεανό προβλημάτων.  Αν το άτομο μπορεί να σηκώσει το κεφάλι του και να μην παρασυρθεί στον πάτο μπορεί να λύσει τα προβλήματά του, αλλιώς πρέπει να καταφύγει σε ειδικό και να βρει τη λύση πριν τρελαθεί.

Πόδια: Αν τα πόδια πατούν γερά στο έδαφος, πρόκειται για προσγειωμένο άτομο.

Πόλεμος: Είναι η κατάσταση που γίνεται μέσα σας. Πρέπει λοιπόν να δώσετε μάχη στην καθημερινή ζωή.

Πόλη:  Χαθήκατε μέσα της, την απολαύσατε, θέλατε να φύγετε; Το πλήθος σας έπνιγε ή νιώθατε αδιάφορα προς αυτό; Ανάλογα με τις απαντήσεις βγαίνει και η ανάλογη ερμηνεία.

Πολιτικός: Οι πολιτικοί αποτελούν για μας την αναξιοπιστία και παράλληλα την αυταρχικότητα. Πολλές φορές υπόσχονται όσα δεν τολμούν να πραγματοποιήσουν ή διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Άρα, εδώ ο πολιτικός είναι η συνείδησή μας. Όσα μας λέει ισχύουν ή μας παραπλανεί όπως ένας πολιτικός;

Πόνος: Ο πόνος στα όνειρα κατά 90% είναι θεραπευτικό όνειρο και κατά 10% είναι ψυχικός πόνος. Πάντα είναι συνειδητά τα όνειρα, αλλά το τέλος δεν το πλάθουμε εμείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.