Τιμωρία: Δείχνει μια βεβαρημένη συνείδηση.

Τοίχος: Δείχνει το εμπόδιο ότι είσαστε παγιδευμένοι. Όταν όμως σπάσει ο τοίχος το άτομο απελευθερώνεται, άρα στην πραγματικότητα κάνει την επανάστασή του.

Τραγούδι:  Αν τραγουδάει το άτομο σωστά κι αρμονικά σημαίνει  ότι έχει τη θέση που του αρμόζει στην κοινωνία μας. Αν όμως είναι παράφωνος κάτι κάνει που η κοινωνία μας δεν τον αποδέχεται. Αν εμείς ήμασταν οι παράφωνοι τότε εμείς κάνουμε αυτό το λάθος. Δεν έχει καμιά εξήγηση αν κάποιος χθες τραγουδούσε παράφωνα και μας επηρέασε, αν ακούγαμε το μωρό μου φάλτσο του Ρακιντζή και αν είμαστε από τη φύση μας παράφωνοι. Αν ξεχάσατε τα λόγια του τραγουδιού σημαίνει ότι αναλαμβάνετε δουλειές που δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Δεν έχετε το ταλέντο ή το σθένος να το κάνετε.  Αν όμως ακούγατε τραγούδια στο youtube πρόκειται να ζήσετε μια πρόσκαιρη ευτυχία.

Τραμ: Χρειάζεστε πειθαρχία γιατί έχετε εκτροχιαστεί.

Τραμπάλα: Ανάμνηση από την παιδική μας ηλικία. Αν έχουμε παιδί ή ανιψάκι μας έχει επηρεάσει.

Τράπεζα: Καθησυχαστικό όνειρο ότι είστε ασφαλείς. Όμως αν ληστεύατε τράπεζα ζητάτε πολλά δάνεια από τους φίλους και πρέπει πια να τα επιστρέψετε.

Τραπέζι: Ήρθε ο καιρός να μαζευτούμε όλοι μαζί και να συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης, να πιούμε να φάμε και να χαρούμε. Αν το τραπέζι είχε τράπουλα πάνω σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξουμε τα χαρτιά μας. Αν είχε χρήματα πρέπει να διώξουμε κάθε στεναχώρια. Και αν μιλούσαμε ο καθένας χωριστά, λέει το όνειρο να έρθουμε πιο κοντά.

Τρέξιμο: Κακό όνειρο είναι μόνο αν σας κυνηγούν. Στις άλλες περιπτώσεις έχει καλή εξήγηση. Αν ξεφύγατε είναι καλό όνειρο. Καλό επίσης είναι αν αυτός που σας κυνηγούσε παράτησε την προσπάθεια στη μέση. Προσέξτε όμως, μην επαναπαύεστε. Σ’ ένα σειριακό ή επαναλαμβανόμενο όνειρο μπορεί να το τολμήσει ξανά και αλίμονό σας αν καταφέρει να σας πιάσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.