Φυσαλίδες: Δείχνει επιπόλαιο άτομο με τη σκέψη του εστραμμένη στα γλέντια και στις απολαύσεις.  Είναι καλό όταν σπάνε. Όμως πόση  απογοήτευση ή χαρά νιώσατε όταν έσπασαν, εξαρτάται η ερμηνεία του ονείρου.

Φυτά: Ανάλογα με την ανάπτυξη του φυτού που θα δείτε φαίνεται και η δική σας ανάπτυξη και εξέλιξη. Αν τα φυτά θέριευαν ή άνθιζαν νέες προοπτικές ξανοίγονται στη ζωή σας.  Τα μαραμένα φυτά όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν. Άρα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξαναγεννηθεί το φυτό πριν καταστραφεί εντελώς ο ονειρευόμενος και η ψυχή του.  Άρα, αναζητήστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ανανεώσετε τον εαυτό σας, πριν είναι αργά, κερδίζοντας αυτοπεποίθηση και πίστη.

Φωλιά: Δείχνει την επιθυμία σας να μείνετε σπίτι ή να κλειστείτε στον εαυτό σας και στις ενδόμυχες σκέψεις σας. Το όνειρο μπορεί να δείχνει την ανάγκη σας να κάνετε οικογένεια αν δείτε μέσα πουλιά, ή πούπουλα ή ταϊζατε τα μικρά πουλιά.

Φωνή:  Αν ακούτε φωνές στον ύπνο σας πάντα είναι κάποιο υποσυνείδητο μήνυμα που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε ή να θυμάστε. Πολλές φορές είναι παραπλανητικές. Είναι θέμα τύχης αν είναι σωστό αυτό που λέει ή φανερώνει. Μπορεί όμως να είναι η φωνή κάποιου που σας ξύπνησε.

Φως: Το φως το λαμπερό και το άκτιστο είναι η πραγματική παρουσία του Χριστού στη ζωή μας. Υπάρχει όμως και ένα άλλο φως που τρυπάει την καρδιά μας. Που υπάρχει η  ίδια λαμπρότητα, αλλά η διαφορετικότητα είναι στην έλλειψη γαλήνης, στην ψυχή. Δίνει ψυχικό πόνο και ο χώρος μυρίζει σαν κάτι καμένο ή θειάφι. Άρα, καταλαβαίνει κανείς σε ποιο φως αναφέρομαι. Γενικά, τα φώτα είναι χαρά, τα φωτάκια του δέντρου είναι μια χριστουγεννιάτικη οικογενειακή ατμόσφαιρα, αλλά παράλληλα και θλίψη, διότι πολλές φορές τα πολλά φώτα φέρνουν θλίψη, ακόμα και στην πραγματικότητα.  Τα φώτα της πόλης είναι ελπίδα, γιατί η ελπίδα είναι φως, αλλά μεγαλύτερό και αληθινό είναι το φως του ήλιου στα όνειρά μας. Το φως του φεγγαριού έχει δύναμη για τους ερωτευμένους. Το κίτρινο φως είναι θετικό σημάδι, το κόκκινο προειδοποίηση ότι πρέπει να σταματήσεις αυτό που κάνεις, γιατί δεν σε ωφελεί ή κάτι δεν πάει καλά με την υγεία τη σωματική και τη ψυχική. Το πράσινο σημαίνει ότι μπορείς να προχωρήσεις, το πορτοκαλί είναι ότι πρέπει να προχωρήσεις με προσοχή και δειλά βήματα. Όχι πολύ επιθετικά. Το μωβ σημαίνει πένθος, κατάθλιψη, στεναχώρια. Όλα μαζί δείχνουν ανάμικτα συναισθήματα και τα ανάμικτα φέρνουν μπέρδεμα και το μπέρδεμα θλίψη διότι δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.