Χάπι:  Είναι ένα όνειρο που μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να πάρουμε το χάπι μας ή ότι κάποιος θα μας δώσει να πιούμε αλληγορικά ένα πικρό χάπι.

Χαρά: Δεν είναι απαραίτητο να είμαστε χαρούμενοι για να δούμε αυτό το όνειρο, είναι και όνειρο επιθυμίας που σημαίνει ότι λαχταρούμε να είμαστε χαρούμενοι. Μπορεί να είναι και το αντίθετο, μπορεί επίσης να είναι κάποιο προγνωστικό ή προφητικό όνειρο. Χαρούμενοι μπορεί να είμαστε στο όνειρο επίσης, αν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, αλλά δεν είναι απαραίτητο αυτό να μας χαροποιεί στην πραγματική μας ζωή. Μπορεί όμως να γνωρίζουμε κάποια κοπέλα με το όνομα Χαρά ή κάποιο Χάρη ή Χαράλαμπο και συμβολικά να βλέπουμε αυτά τα άτομα ή κάτι που αφορά αυτούς.

Χάρισμα: Όταν χαρίζουμε κάτι σ’ αυτόν που θέλουμε είναι τα συναισθήματα που έχουμε γι’ αυτόν και παράλληλα την καρδιά μας.  Αν χαρίζουμε κάτι στους άλλους η ερμηνεία εξαρτάται από το αντικείμενο που δίνουμε. Π.χ. το ρολόι δείχνει  ότι είναι ώρα να πάμε εκεί μ’ αυτό το άτομο.  Ο σκύλος δείχνει  ότι θέλουμε να είμαστε φίλοι κ.λ.π.

Χαρταετός:  Μπορεί να το δει το άτομο που νιώθει σκλαβωμένο και ζητά την ελευθερία του.

Χάρτης: Δείχνει ότι ψάχνετε να βρείτε το δρόμο σας. Μήπως χάσατε τον προσανατολισμό σας; Μπορεί να καταστρώνετε προσεκτικά σχέδια   για κάτι σημαντικό; Μήπως τον μελετούσατε ή απλά τον κοιτούσατε; Μήπως σκέφτεστε να ταξιδέψετε;

Χαρτί:  Αν είναι άσπρο και καθαρό σημαίνει ότι ξεκινάμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή.  Τα επίσημα χαρτιά είναι προβλήματα με τις αρχές. Το χαρτί ταπετσαρίας δείχνει ένα μέσο συγκάλυψης. Αν δείτε χάρτινα αντικείμενα ή χάρτινες καρδιές σημαίνει  ότι θα ζήσετε έναν εφήμερο έρωτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.