Το theta healing σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκ νέου τη ζωή σας ακριβώς όπως εσείς έχετε επιλέξει. Κι αυτό είναι ένα γεγονός που το έζησα προσωπικά πριν εκπαιδευτώ στη μεθόδου. Η μέθοδος μου άλλαξε τη ζωή προς το καλλίτερο σε όλα τα επίπεδα. Για δέκα χρόνια προσπαθούσα να απαλλαγώ από περιττό βάρος χωρίς αποτέλεσμα. Έφευγαν λίγα κιλά και τα έπαιρνα πάλι. Μετά από μερικές συνεδρίες “Θήτα” έχασα 20 κιλά σε λιγότερο από ένα χρόνο και από τότε έχει αλλάξει εντελώς η διατροφή μου και ο μεταβολισμός μου. 

Έχω δουλέψει με το Θήτα τα πάντα στη ζωή μου! Την υγεία μου, τα επαγγελματικά μου, την αφθονία μου, την συντροφική μου σχέση, τις σχέσεις μου με την οικογένεια μου και πολλούς ακόμα τομείς και καταστάσεις της ζωής μου.

Βλέποντας στον εαυτό μου και στη ζωή μου τα οφέλη της θεραπείας αποφάσισα να εκπαιδευτώ σε αυτό το ενεργειακό σύστημα και να το συμπεριλάβω στο δυναμικό μου. Με αυτό τον τρόπο κάνω συνεδρίες thetahealing και βοηθώ τους ανθρώπους να βρουν την ισορροπία, την αρμονία, την χαρά σε όλα τα επίπεδα καθώς και να δημιουργήσουν την ζωή τους όπως την επιθυμούν!