ΚΡΙΟΣ Με θέματα υγείας κ εργασίας ασχολείται η έκλειψη για εσα΄ς. Όσον αφορά την υγεία δώστε προσοχή στο διαιτολόγιο σας κ όσον αφορά την εργασία δεν είναι η κατάλληλη εποχή ακόμα να προμοτάρετε τις έξυπνες κ πρωτοποριακές σας ιδέες κ απόψεις στο εργασιακό σας περιβάλλον.Είστε πολύ μπροστά από την εποχή μας κ οι άλλοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι νας σας ακολουθήσουν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ Στον τομέα της δημιουργικότητας,των παιδιών κ των φλέρτ η έκλειψη για εσάς.Και πράγματι το καλοκαίρι σας χάρισε πηγές ευχαρίστησης,φλερτάροντας κ δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες σε πολλούς τομείς της ζωής σας,όσα εμπόδια κ να αντιμετωπίσατε.Μην επαναπαύεστε όμως,μπορεί να είστε οι εκπρόσωποι του ζωδιακού με τις μεγαλύτερες αντοχές, αλλά με τον δία από τον Σεπτέμβρη στον τομέα της εργασίας υπάρχει ο κίνδυνος να τις υπερ-εκτιμήσετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο «συνωστισμός» στο σπίτι δημιουργεί  ανάμικτα συναισθήματα κ δημιουργεί προβληματισμούς.Από τη μια η έλλειψη επικοινωνίας κ από την άλλη οι αυξημένες υποχρεώσεις δημιουργούν ένα χάσμα που αντί να μικραίνει,όλο κ μεγαλώνει.Μην το αφήσετε να σας πάρει από κάτω κ κρατήστε επαφή με τον εαυτό σας,χαράζοντας όρια για τις δικές σας ανάγκες με τα πιο ζωηρά χρώματα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Στον 3ο ηλιακό σας οίκο η έκλειψη,με θέματα που σχετίζονται με έγγραφα,υπογραφές συμβολαίων,νομικά θέματα  κ κοινωνικές επαφές που προωθούν τα μακροπρόθεσμα σχέδια των οικογενειακών σας υποθέσεων.Μην αφήνετε να σας χαλάνε την διάθεση τυχόν εμπόδια κ καθυστερήσεις,κ αυτές στο πρόγραμμα είναι.

 

 

ΛΕΩΝ Με την προσοχή σας στραμμένη στον οικονομικό τομέα,η αναζήτηση μιας πιο επικερδούς εργασίας σας πιέζει να παρακολουθήσετε κάποια εξειδικευμένα προγράμματα για την απόκτηση της.Κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές για να βρείτε χρόνο για αισθηματικές κ κοινωνικές επαφές.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Όλα συμβαίνουν κάτω από την επιρροή του ποσειδώνα.Ίντριγκες κ σκευωρίες από γνωστούς κ αγνώστους,προκαλούν διαμάχες εσωτερικές. που σας αναγκάζουν ,να σκληρύνετε την στάση σας απέναντι σε φήμες αυθαίρετες κ αβάσιμες.Συγκρατηθείτε κ αλλάξτε την διάθεση σας με την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας κ ένα νέο ολοκαίνουργιο λουκ.

 

 

ΖΥΓΟΣ Φύλακας άγγελος η διαίσθηση σας που σας προφυλλάσει από διάφορες εργασιακές κ κοινωνικές τρικλοποδιές.Με τον ερμή σε ανάδρομη πορεία μέχρι κ τις 22 του μήνα,παραμείνετε σιωπηλοί κ μην κοινοποιείτε σχέδια επαγγελματικά ή οικογενειακά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Γεννημένοι για τα δύσκολα,η έκλειψη για εσάς είναι παιχνιδάκι.Η θετική της σύνδεση με το δικό σας ζώδιο φέρνει στο προσκήνιο σχέδια επαγγελματικά που χρειάζονται συμφωνίες οικονομικές,αγοραπωλησίες κ σκληρή δουλειά. Παραγωγικό προβλέπεται το μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Ένα επαγγελματικό στοίχημα είναι για εσάς η έκλειψη.Ένα στοίχημα με ψηλές προσδοκίες κ συμπαράσταση από φίλους κ συνεργάτες.Όση όμως συμπαράσταση κ να υπάρχει η ευθύνη ανήκει σε σας κ είναι κ βαριά.Προς θεού μην χάσετε το χιούμορ σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.