ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΥΜΟ

                 Από το Λούις Ντορ Ντεμπρί

Πολλοί που έρχονται σε μένα με ασθένειες και φθορές στο σώμα τους συχνά λένε: ‘’Μα είμαι χαρούμενος. Δεν έχω στεναχώριες και έννοιες. Η ζωή μου είναι θαυμάσια.’’ Στη συνέχεια, με την επόμενη αναπνοή τους, μου ζητούν να τους αφαιρέσω τους όγκους, τον πόνο στη πλάτη, τους πονοκεφάλους, τη φτώχεια κλπ.. χωρίς κανένα ενδιαφέρον ή την επιθυμία να μάθουν ποιος είναι ο βασικός λόγος που τους δημιουργήθηκαν αυτοί οι πόνοι. Βλέποντας αυτή τη κατάσταση σε, κυριολεκτικά χιλιάδες υποψηφίους, έχω αναγκαστεί να μοιραστώ αυτά τα δώρα για το πώς πρέπει να μετατρέψουμε την αρνητικότητα σε θετικότητα.

Όλα τα αρνητικά συναισθήματα και αισθήματα που καταπιέζονται ή καταστέλλονται, δημιουργούν ασθένειες στο μυαλό και στο σώμα. Το συναισθηματικό κομμάτι του σώματος κυβερνά το φυσικό κομμάτι του σώματος μας. Το γεγονός ότι ορισμένοι αρνούνται να αντιμετωπίσουν κάποια θέματα ή εάν αυτά λειτουργούν ασυναίσθητα, δεν έχει σημασία. Απλά κοιτάξτε το σώμα σας, για να μάθετε την αλήθεια. Το σώμα είναι ένας αλάνθαστος καθρέφτης και βαρόμετρο που βλέπει και αξιολογεί τη κατάσταση της συνείδηση σας. Διαβάζοντας τα σημάδια του σώματος, η απάντηση μπορεί εύκολα να οδηγήσει στο ερώτημα. Εάν το σώμα σας είναι γεμάτο καρκινώματα, έχετε ζητήματα, και κάτι σας κατατρώει, είτε συμφωνείτε είτε όχι, με αυτή τη διάγνωση. ‘’ Ότι δίνεις, παίρνεις’’. Η δουλειά σας είναι να εξακριβώσετε τη πηγή, και να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα.

Πρέπει να ξεκινήσω από τα βασικά. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μια τερματική ασθένεια. Κανένας δεν πέθανε ποτέ από καρκίνο. Ποτέ. Ο καρκίνος είναι δείκτης της ψυχής σας, ότι κάτι στη συνείδηση σας χρειάζεται να διορθωθεί σωστά. Το φυσικό επίπεδο, είναι το πυκνότερο επίπεδο της Δημιουργίας, και το τελευταίο μέρος όπου όλα εμφανίζονται. Η ψυχή/ ο Θεός/ το σύμπαν σας έστελνε σημάδια και μηνύματα, αρκετό καιρό πριν εμφανιστεί το πρώτο καρκίνωμα. Για τους περισσότερους, ο καρκίνος είναι η τελική κλήση για να κάνουν αλλαγές. Υπάρχουν μόνο δυο λόγοι γιατί ο καρκίνος λειτουργεί ως όχημα στους εκατομμύρια ανθρώπους για να ολοκληρώσουν τις εφαρμογές τους:

1) η πεποίθηση (συνειδητά ή ασυνείδητα) ότι ο καρκίνος είναι μια τερματική ασθένεια και/η

2) η έλλειψη αντιμετώπισης της αυτό-αρνητικότητας που ώθησε τα καρκινικά κύτταρα να εμφανιστούν, για να τραβήξουν τη προσοχή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.