Αστρολογία και κατάθλιψη

Rick DiClemente

Κατάθλιψη. Δεν είμαι κλινικός ψυχολόγος ή ψυχίατρος. Ασφαλώς, αν έχετε πέσει σε βαριά κατάθλιψη, σας παροτρύνω να ζητήσετε βοήθεια από επαγγελματία. Μπορεί πράγματι να υποφέρετε από χημική ανισορροπία που χρήζει αντιμετώπισης, και αυτό το άρθρο δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει την επαγγελματική καθοδήγηση.

Παρόλα αυτά, έχω ο ίδιος υποφέρει από κατάθλιψη και την έχω αντιμετωπίσει σε εκατοντάδες περιπτώσεις πελατών μου. Πιστεύω πράγματι ότι κάποιες γενικές αστρολογικές συμβουλές θα μπορούσαν να βοηθήσουν Τουλάχιστον, θα σας δώσουν κάποιες ιδέες για σκέψη αν πράγματι αντιμετωπίζετε περιστασιακή ή χρόνια κατάθλιψη. Το παρόν άρθρο προϋποθέτει ότι έχετε δοκιμάσει άλλες ιατρικές τεχνικές με σκοπό την ανακούφιση από την κατάθλιψη

Η αστρολογία είναι μια σύνθετη επιστήμη η οποία μπορεί να αποκαλύψει βαθιά ριζωμένα ψυχικά πρότυπα. Αναλύοντας τα 12 ζώδια, νιώθω ότι μπορώ να ρίξω φως σε γενικές γραμμές για το κάθε ζώδιο. Θυμηθείτε, ότι πρόκειται για γενικεύσεις για κάθε ζώδιο, θα μπορούσατε κάλλιστα να έχετε πλανήτες σε άλλα ζώδια τα οποία να συνεισφέρουν σχετικά.

ΚΡΙΟΣ – Ο Κριός σπανίως βρίσκεται σε κατάθλιψη εκτός αν επενεργούν επάνω του άλλες δυνάμεις. Έχω δει Κριούς οι οποίοι έχουν υπερπροστατευτικούς γονείς. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ σοβαρό διότι έτσι οι Κριοί μαθαίνουν να μην εμπιστεύονται τα ένστικτά τους. Ως εκ τούτου, δυσκολεύονται να έρθουν σε επαφή με τη φωτιά τους (τη ζέση τους για τη ζωή) Οι Κριοί δεν πρέπει να προειδοποιούνται. Διψούν για δράση και περιπέτεια Η θεραπεία για τους Κριούς συνιστάται σε αύξηση της δραστηριότητας και εμπλοκή σε περιπέτειες όπου μπορούν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις. Πρόκειται για άτομα εθισμένα στην αδρεναλίνη. Συνήθως δεν έρχονται αντιμέτωποι με την κατάθλιψη τόσο πολύ– πράγμα που είναι αλήθεια για όλα τα ζώδια της φωτιάς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.