Τα επτά μυστικά του συναρπαστικού σεξ

Της Marcia Sirota

Όλοι θα θέλαμε καλύτερη σεξουαλική ζωή, αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε πως μπορούμε να την βελτιώσουμε.

Παρακάτω είναι τα επτά μυστικά μέσω των οποίων θα αναπτερώσετε την σεξουαλική σας ζωή σε θεαματικό βαθμό.

Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι ανεξαρτήτως με το τι προβάλλεται στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο το σεξ είναι μια εμπειρία πιο εσωτερική και όχι μια παράσταση για το θεαθήναι. Όταν ανησυχούμε αρκετά για το πώς το κάνουμε δεν μπορούμε να απολαύσουμε ούτε την πράξη αλλά ούτε και τον σεξουαλικό μας σύντροφο.

Πρέπει να σταματήσουμε να νομίζουμε ότι κατά της διάρκεια του σεξ βαθμολογούμαστε για τις επιδόσεις μας. Η αλήθεια είναι ότι η τεχνική είναι πολύ μικρότερης σημασίας εν αντιθέσει με την σύνδεση που έχουμε με τον παρτενέρ μας. Όσο περισσότερη χημεία υπάρχει μεταξύ μας τόσο πιο ποιοτικό θα είναι και το σεξ, ανεξάρτητα αν έχουμε ή όχι καλή τεχνική.

Δεύτερον το σεξ είναι ένας χορός όπου και οι δυο συμμετέχοντες υιοθετούν τον ρόλο του οδηγού όπου και τον εναλλάσσονται αμφότεροι με αυτόν του ακόλουθου. Το να αφουγκραζόμαστε τον σύντροφο μας είναι το κλειδί ώστε να καταλαβαίνουμε πότε μπορούμε να παίρνουμε τον έλεγχο και πότε να τον αφήνουμε. Όσο περισσότερο επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε αυτόν τον χορό τόσο πιο ικανοποιητικό θα είναι και το σεξ.

Τρίτον: βασικό στοιχείο του συναρπαστικού σεξ είναι η αίσθηση της άνεσης . Το να νοιώθουμε λίγο ευάλωτοι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης μπορεί να έχει μια συναρπαστική αίσθηση , αλλά το να νοιώθουμε πολύ ευάλωτοι μπορεί να καταστρέψει μια πιθανή ευχάριστη σεξουαλική εμπειρία. Είναι εξαιρετικής σημασίας ο κάθε σύντροφος να προσπαθήσει να κάνει τον άλλον να νοιώσει άνετα έτσι ώστε και οι δύο να βρεθούν σε έντονη ερωτική διάθεση. Πολύ σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη της άνεση ς είναι ο αμοιβαίος σεβασμός. Είτε πρόκειται για μια περιστασιακή γνωριμία είτε για μια μακροχρόνια και σημαντική σχέση, ο αλληλοσεβασμός και η αντιμετώπιση του συντρόφου μας ως άνθρωπο συντελεί στη δημιουργία μιας οικείας ατμόσφαιρας και συνεπώς μπορούμε να απολαύουμε περισσότερο το σεξ.

1 2 3

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.