ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Σπάνια βρίσκει κανείς έναν Υδροχόο σε κατάθλιψη. Βλέπουμε πάλι τη φύση του σταθερού αέρα να τους διατηρεί αισιόδοξους και με ενδιαφέρον για το καθετί και τον καθένα. Επίσης σχεδόν ποτέ δεν βαριούνται. Μην τους αφήνετε να σας εκπλήξουν: αυτό το απόμακρο ζώδιο μπορεί να έχει βαθιά συναισθήματα. Συνήθως όμως οι Υδροχόοι είναι τόσο ισχυροί διανοητικά ώστε δεν σπαταλούν το χρόνο τους πέφτοντας σε κατάθλιψη. Πρόκειται για ένα προχωρημένο και εξελιγμένο ζώδιο Η κατάθλιψη έρχεται επειδή συνήθως νιώθουν παρεξηγημένοι. Παραδόξως, μπορούν να αισθάνονται εξωγήινοι στον ίδιο τους τον πλανήτη. Αυτό συμβαίνει διότι είναι πολύ πιο μπροστά από την εποχή τους.

ΙΧΘΕΙΣ – Λίγα ζώδια μπορούν να βυθίζονται και να υποφέρουν σιωπηλά όπως οι Ιχθείς. Όμως πραγματικά δεν θέλουν να κάνουν σκηνή γι’ αυτό, επειδή δεν θέλουν να νιώσουν άσχημα οι άλλοι. Οι Ιχθείς απλά δεν μπορούν να το ανεχθούν όταν οι άλλοι νιώθουν άσχημα διότι ουσιαστικά είναι το ζώδιο της αυτοθυσίας. Συνήθως η προέλευση της κατάθλιψής τους είναι το γεγονός ότι δεν αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους αφού νιώθουν μια ενσωματωμένη έλξη προς το μαρτύριο ή τη θυσία. Θα πρέπει να παλέψουν με τη θυματοποίηση, την οποία έχουν οι ίδιοι προσκαλέσει. Το κλειδί για να παραμένουν οι Ιχθείς ευτυχισμένοι είναι εγκαταλείψουν την προσπάθεια να σώσουν τον κόσμο. Βρίσκονται εδώ για να υπακούσουν στο θέλημα του Θεού και όχι στο θέλημα των άλλων.

*Σημειώστε πως τα αρσενικά ή μονά ζώδια τα οποία ανήκουν είτε στο στοιχείο της φωτιάς ή του αέρα δεν έχουν τάση προς την κατάθλιψη.

*Σημειώστε πως τα θηλυκά ή ζυγά ζώδια τα οποία ανήκουν στο στοιχείο της γης ή του νερού τείνουν προς την κατάθλιψη.

(1)Κριός, (3)Δίδυμοι, (5)Λέων, (7)Ζυγός, (9)Τοξότης, (11)Υδροχόος

(4)Καρκίνος, (8)Σκορπιός, (10)Αιγόκερως, (12)Ιχθείς

Για τον συγγραφέα

Συνδεθείτε με τον Rick στη διεύθυνση www.starself.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.