ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ο Παρθένος σπανίως πέφτει σε κατάθλιψη. Δεν του επιτρέπεται να βρίσκεται σε κατάθλιψη., και κανείς δεν βρίσκεται σε κατάθλιψη γύρω του. Η κατάθλιψη θεωρείται αδυναμία η οποία μπορεί να διορθωθεί με το να σηκωθεί κανείς και να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Το να είναι κανείς παραγωγικός είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα. Σωστά; Θυμηθείτε ότι το μελαγχολώ είναι ρήμα, όπως και το πατάω ένα κουμπί. Οι Παρθένοι δεν επιτρέπουν στους εαυτούς τους αυτή την επιλογή.

ΖΥΓΟΣ – Παραδόξως, αυτό το δυνατό ζώδιο του αέρα σπάνια πέφτει σε κατάθλιψη. Αν αυτό συμβεί η αιτία συνήθως είναι ότι υπάρχουν πλανήτες στον κυκλοθυμικό Σκορπιό. Θυμηθείτε, είναι πολύ συνηθισμένο να έχετε σημαντικό αριθμό εξωτερικών πλανητών (εκτός του Ήλιου) σε γειτονικά ζώδια. Οι Ζυγοί είναι έξυπνοι και βρίσκουν ακαταμάχητο να κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να ενημερώνονται για τα πρόσφατα νέα. Άρα οι συζητήσεις με φίλους ή ενασχόληση με κοινωνικές δραστηριότητες είναι το εξιτήριο από την κατάθλιψη. Γενικά, τα συναισθήματα των Ζυγών δεν είναι βαθιά και άρα είναι λιγότερο πιθανό για αυτούς να υποφέρουν από κατάθλιψη. Τα ζώδια του αέρα ζουν μέσα στις σκέψεις. Το να ψωνίζουν και να περιτριγυρίζονται από ομορφιά και αρμονία τους παρέχει μια προσωρινή λύση. Το κλειδί για την έξοδό τους από τη μελαγχολία είναι η ενδυνάμωση του εαυτού αντί της πεποίθησης ότι αυτό θα γίνει με μια πιο δυνατή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Το ξέρετε ότι θα ερχόταν αργά ή γρήγορα. Ο Σκορπιός είναι ένα από τα ζώδια που πέφτουν έντονα σε κατάθλιψη διότι αισθάνεται σε ένα βαθύ επίπεδο. Πολλές φορές η μελαγχολία του οφείλεται στο γεγονός ότι έχει χαθεί η λάμψη από τη σχέση του. Ο Σκορπιός και ο Ζυγός δίνουν μεγάλη έμφαση στις σχέσεις τους, αλλά αυτή είναι η αρχετυπική τους ουσία. Ο Σκορπιός θα σας εκπλήττει σταθερά , π.χ. μπορεί να πάει όσο είναι δυνατόν χαμηλά αλλά και ψηλά. Ο Σκορπιός δεν είναι ένα ζώδιο που θα μείνει κολλημένο για πάντα. Θυμηθείτε είναι ένα σταθερό ζώδιο του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η δουλειά του να τιθασεύσει τα συναισθήματά του. Αργά ή γρήγορα, θα χρησιμοποιήσει την θέλησή του για να υπερνικήσει την κατάθλιψη, αν πραγματικά το θέλει. Όλα περιστρέφονται γύρω από τη θέληση γι’ αυτό το δυνατό ζώδιο. Και η απάντηση είναι όχι, το σεξ δεν παρέχει πάντα μια άμεση θεραπεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.