ΔΙΔΥΜΟΣ:“ Σε εσένα Δίδυμε δίνω ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις ώστε να φέρεις  όλους σε μία κατανόηση για το τι ένας άνθρωπος βλέπει γύρω του. Δεν θα μάθεις ποτέ γιατί οι άνθρωποι μιλούν ή ακούν, αλλά στο μονοπάτι σου για τις απαντήσεις θα βρεις το δώρο μου, τη γνώση!”

Και ο Δίδυμος επέστρεψε στη θέση του.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Σε εσένα Καρκίνε, αναθέτω το καθήκον να διδάξεις στους ανθρώπους το συναίσθημα. Αυτό που σκέφτομαι για εσένα είναι να τους κάνεις να γελούν και να κλαίνε έτσι ώστε αυτό που βλέπουν και σκέφτονται να ωριμάζει από το εσωτερικό τους. Για το λόγο αυτό σου δίνω το δώρο της Οικογένειας, έτσι ώστε η πληρότητά σου να μπορεί να πολλαπλασιαστεί.»

Και ο Καρκίνος επέστρεψε στη θέση του.

12 Children of Light - Leo

 

ΛΕΩΝ: «Σε εσένα Λέοντα αναθέτω το έργο της παρουσίασης της Δημιουργίας ΜΟΥ σε όλη της τη λαμπρότητα στον κόσμο. Αλλά πρέπει να προφυλάσσεσαι από την περηφάνια και πάντα να θυμάσαι ότι πρόκειται για τη Δημιουργία ΜΟΥ και όχι τη δική σου. Διότι αν το ξεχάσεις, οι άνθρωποι θα σε περιφρονήσουν. Υπάρχει μεγάλη χαρά στο έργο που σου αναθέτω αν το κάνεις καλά. Για το λόγο αυτό σου δίνω το δώρο του Σεβασμού.»

Και ο Λέων επέστρεψε στη θέση του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.